Controale amănunțite la frontiera cu Bulgaria: crește timpul de așteptare

| 09 aug, 16:27

Poliția de frontieră bulgară efectuează, începând de sâmbătă, controale amănunțite la toate categoriile de autovehicule, care coroborate cu lucrările de reabilitare la podul peste Dunăre de la Giurgiu generează mărirea timpilor de așteptare la frontieră, precizează, duminică, un comunicat al Companiei Naționale de Drumuri și Autostrăzi din România.

În aceste condiții, compania de drumuri recomandă ca, pentru trecerea în Republica Bulgaria, șoferii să folosească și punctele alternative de trecere a frontierei, de la Calafat (rutier), Bechet (trecere cu bacul), Zimnicea (trecere cu bacul), Călărași (trecere cu bacul), Negru Vodă (rutier) și Vama Veche (rutier).

'La punctul de frontieră Giurgiu se efectuează lucrări ce constau în înlocuirea integrală a sistemului rutier (plăci betonate și straturi asfaltice), în vederea asigurării confortului și siguranței traficului rutier pe aceasta porțiune de drum. Odată cu demararea lucrărilor de reabilitare, se circulă pe o singură bandă ce este în permanență supravegheată de antreprenor pentru asigurarea condițiilor de siguranță a circulației', se arată în comunicatul citat.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ