Copii încătuşaţi şi loviţi de poliţia locală, într-un parc din Bucureşti

| 12 sep, 10:37

Un video şocant, postat pe reţelele de socializare, în care doi copii încătuşaţi de coşul de gunoi sunt loviţi de poliţiştii locali, în parcul IOR din sectorul 3 al Capitalei, a provocat un uriaş val de critici. Rareş Bogdan, realizatorul "Jocuri de putere" a condamnat public actul de violenţă gratuită.

"Rică și Vali - doi dintre copiii din Deltă - au fost bătuți și legați cu cătușele de un coș de gunoi de către Poliția Locală Sector 3 pentru că au prins patru pești în parcul IOR.

Vom depune plângere penală împotriva instituției care i-a angajat pe ghiolbanii care bat copii pe stradă," este o parte a mesajului postat de Radu Ciorniciuc.

Primarul sectorului 3, Robert Negoiţă, a comentat şi el cazul, într-o postare pe FB. ""Se va face o ancheta serioasa si se vor dispune masuri. Sigur, orice act de violenta este de condamnat, dar trebuie sa se verifice exact cazul in primul si in primul rand."

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ