1 din 5 părinţi are un buget de până la 1.000 lei alocat cumpărăturilor pentru noul an şcolar

| 03 sep, 14:09

Anul şcolar începe în mai puţin de două săptămâni, iar cumpărăturile pentru îmbrăcăminte şi rechizite pentru elevi sunt în toi. Un sondaj realizat de un motor de căutare în fashion scoate la iveală că peste 80% dintre părinţi vor achiziţiona lucruri, în timp ce 54% au un buget cuprins între 500 şi 1.000 lei pentru cumpărăturile de dinainte de începerea şcolii.

 

Circa 15% dintre respondeţi se gândesc să investească un buget de peste 1.000 lei în cumpărăturile pentru acest an şcolar.

Segmentul sport este în creştere, nu numai în preferinţele adulţilor. Cele mai popularii investiţii pentru anul nou şcolar sunt categoriile sportive de haine şi încălţăminte. O parte relativ mică dintre părinţi este interesată să cumpere uniforme şcolare.

În ceea ce privește cele mai populare categorii de produse, 69% vor cumpăra îmbrăcăminte sport, 55% pantofi sport, 51% materiale și rechizite școlare - în timp ce doar 33% se vor focusa asupra ghiozdanelor și 18% asupra uniformelor, potrivit sondajului realizat de Glami.ro.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
09 ian, 19:00
OffedRabe
pictures of lasix 20 mg
lasix side effects potassium For example, MCF 7 cells with 25 nM PBDE 209 treatment had a proliferative rate 1

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ