Cozmin Gușă s-a reînscris în PSD după 16 ani: ””Prieteni vechi, proiecte noi, muncă în echipă!”

| 28 oct, 17:04

 

Cozmin Gușă, patronul unei televiziuni de știri din România, s-a înscris luni în Partidul Social Democrat. Se întâmplă acest lucru după 16 ani.

 

Anunțul a fost făcut chiar de de primarul sectorului 1, Dan Tudorache, pe pagina sa de Facebook.

”Prieteni vechi, proiecte noi, muncă în echipă.
#1pentrutoti #ReusimImpreuna #CozminGusa #PaulStanescu”, a fost mesajul postat de Tudorache pe rețeaua de socializare, alături de o fotografie în care apare el, Gușă și Paul Stănescu
.
Ulterior, Tudorache a revenit și a postat și o imagine care dovedește faptul că Gușă este membru al PSD, respectiv cererea de înscriere în partid.
Cine este Cozmin Gușă
Cozmin Gușă, în prezent patron al postului Realitatea TV, a fost secretar general al Partidului Social Democrat în perioada în care Adrian Năstase era premier și președinte al PSD (2001 - 2003). În 2004, însă, el s-a mutat la adversarii politici ai PSD, devenind director de campanie al lui Traian Băsescu. Ulterior, Gușă și-a făcut propriul partid: Partidul Inițiativa România.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ