Craiova revine în fotbalul românesc

| 27 iun, 2013

Lipsa rezultatelor concrete din partea lui Adrian Mititelu în ceea ce priveşte reînfiinţarea echipei Universitatea Craiova, declaraţiile care nu anunţau niciun orizont pentru echipa din Bănie au făcut ca autorităţile să nu mai stea să aştepte până când Mititelu va face rost de banii necesari susţinerii echipei.

Dezamăgite de promisiunile deşarte şi de minciunile lui Mititelu, autorităţile locale din Craiova au decis să renunţe la proiectul său și să îl ignore pe cel care a condus Craiova în ultimii 7 ani, urmând să fie puse bazele unei noi echipe.

După ce timp de doi ani Bănia a fost viciată de fenomenul fotbalistic, iată că prin iniţiativa primăriei, Craiova va avea din nou o echipă în ligile naţionale de fotbal. Noul proiect al „Ştiinţei” aduce un aer proaspăt în fotbalul oltean, care a fost caracterizat în ultimii ani de mânăriile lui Adrian Mititelu.

În cursul zilei de miercuri primarul Craiovei Lia Olguţa Vasilescu s-a întâlnit cu mai mulţi foşti jucători importanţi ai „Ştiinţei”, precum Rodion Cămătaru, Silvian Cristescu, Aurică Beldeanu, Nicolae Negrilă, Costică Donose, Ion Geolgău şi Corneliu Papură, pentru a pune la punct detaliile legate de noua echipă pe care Pavel Badea, preşedintele Clubului Sportiv Universitatea Craiova, a fost delegat să o înfiinţeze. Noua „Ştiinţa” va fi continuatoarea Universităţii Craiova care, din cauza managementului defectuos, a ajuns doar o frumoasă amintire.

Cel responsabil de situaţia actuală a Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, încearcă să pună din nou piedici fotbalului din Bănie prin tot felul de manevre, aruncând în stânga şi în dreapta cu acuze și având un comportament de mahala la adresa oricui dorește binele fostei glorii a Băniei. Această victimă a tuturor românilor, acest martir al fotbalului românesc, după ce a acuzat în repetate rânduri Federaţia şi Liga Profesionistă de Fotbal că ar unelti împotriva sa, a intrat în domeniul ridicolului în momentul în care, pe motiv de disperare, a început să acuze implicarea politică. Ba mai mult, cel care vrea să îi ia echipa e Victor Ponta, alături de cei din USL. Interesant este cum acest individ poate acuza pe oricine dorește, probabil că narcisismul de care dă dovadă îi întunecă gândirea.

Mititelu nu a făcut pentru Universitatea Craiova decât să îndepărteze potenţialii investitori și a izolat echipa pe plan intern al fotbalului românesc.

Cel autointitulat „patronul Universităţii” nu are în acest moment bugetul necesar pentru a înscrie echipa într-un sezon competiţional. Pierderea procesului cu Victor Piţurcă nu a făcut decât să îl mai golească pe Mititelu de încă 7 milioane de euro, bani pe care în momentul de faţă nu dă semne să îi aibă. Pe lângă elementele de ordin financiar, Mititelu a pierdut ocazia de a aduce jucători de valoare la echipă. În acest moment, oricare ar fi echipa pe care Craiova o va înscrie în viitorul sezon fotbalistic, va trebui să se mulţumească cu jucătorii care au mai rămas, mulţi dintre ei fiind de o valoare sub pretențiile formației de pe Ion Oblemenco.

Indiferent de eşalonul în care va juca, noua echipă a Craiovei se va bucura la fel de mult de simpatia fanilor dornici de fotbal. Urmaşa Craiovei Maxima reînvie precum o pasăre Phoenix din propria-i cenuşă şi speră ca într-o bună zi să calce pe urmele echipei conduse din teren de „minunea blondă”.

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ