Crin Antonescu lansează un concurs de proiecte pe pagina sa de Facebook

| 06 oct, 2013

Preşedintele Senatului, Crin Antonescu, va organiza un concurs pe pagina sa de Facebook, în cadrul căruia tinerii sunt invitaţi să depună proiecte în legătură cu organizarea unor evenimente legate de aniversarea a 150 de ani de la înfiinţarea Camerei Superioare a Parlamentului.

Crin Antonescu lansează o invitaţie celor tineri, cunoscuţi pentru vitalitatea, creativitatea, spontaneitatea, ambiţia, spiritul de competiţie şi interesul pentru a răspunde celor mai diverse provocări, de a participa la concursul lansat pe pagina sa de Facebook, se arată într-un comunicat al Senatului. 'Este vorba despre un concurs de proiecte care să includă idei originale pentru logo şi pentru organizarea şi desfăşurarea unei serii de evenimente derulate pe parcursul anului viitor. Un juriu format din persoane implicate în organizarea şi desfăşurarea evenimentului, precum şi din specialişti în domeniu va studia toate proiectele şi le va selecta pe cele mai bune', precizează sursa citată.

Pentru câştigători sunt pregătite următoarele premii: premiul I - o stagiatură de două săptămâni la cabinetul preşedintelui Senatului, pe poziţia de consilier personal; premiul II - o zi alături de preşedintele Senatului; premiul III - o invitaţie pentru două persoane la concertul de gală care va încheia momentele aniversare.

Concursul va fi organizat în perioada 7 octombrie - 7 noiembrie şi este deschis tuturor persoanelor interesate: firme specializate în comunicare, în media sau în alte domenii conexe, specialişti în PR, în arte plastice, grafică şi design, studenţi.

Proiectul trebuie să conţină un set de acţiuni/evenimente prin care se va sărbători acest moment aniversar pe parcursul anului 2014.

Logo-ul trebuie să aibă următoarele caracteristici: trebuie să exprime o interpretare grafică a importanţei Senatului ca instituţie fundamentală a României moderne, a valorilor reprezentate de această instituţie; trebuie să conţină obligatoriu următoarele elemente: sintagma '150 de ani' şi denumirea 'Senatul României', stema instituţiei; trebuie să aibă un caracter adaptabil tuturor mijloacelor de comunicare, suporturi sau dimensiunilor acestora, logo-ul va fi făcut atât în variantă color cât şi în variantă monocromă.

Concurenţii vor transmite proiectele online, pe adresa de e-mail [email protected], într-un fişier care să conţină următoarele elemente: o prezentare de 2.000 de semne a proiectului propus; tipurile de acţiuni şi evenimente care trebuie organizate pentru marcarea momentului aniversar; perioade de desfăşurare a acţiunilor propuse; modalităţile şi instrumentele de comunicare folosite pentru promovarea acţiunilor şi evenimentelor propuse; propunerea de logo (varianta monocromă şi variantă color); propunere dimensiuni logo.

Concurenţii vor transmite în acelaşi e-mail datele personale, respectiv: nume, prenume, adresă, număr de telefon, e-mail, specializarea.

Termenul limită de depunere a înscrierilor este joi, 7 noiembrie, orele 16,00.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ