Crin Antonescu: Nu am avut o discuţie în USL pe Roşia Montană

| 11 sep, 2013

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat miercuri că nu a existat nicio discuţie la nivelul USL pe tema Roşia Montană şi că a solicitat premierului amânarea cu o săptămână a discutării în Guvern a respectivului proiect, fapt care nu s-a întâmplat.

'În orice caz, nu am discutat (cu premierul Victor Ponta - n.r.) despre eventuale despăgubiri şi lucruri de genul acesta. Am spus foarte limpede: în momentul în care proiectul a fost avansat pe ordinea de zi a Guvernului, nu am avut nicio discuţie înainte la nivelul USL. Am solicitat premierului amânarea discutării proiectului cu o săptămână pentru ca să putem discuta în USL. Nu s-a putut, nu s-a amânat. După aceea, am avut o discuţie destul de strânsă cu premierul care a spus: bun, în Parlament fiecare analizează proiectul din ce punct de vedere doreşte, fiecare votează cum vrea. Îi cunoaşteţi chiar declaraţiile despre propriul vot', a afirmat Antonescu, la sediul PNL.

El a ţinut să sublinieze că lucrurile în USL nu sunt chiar aşa de tensionate 'pe cât se tem unii', reiterând totodată că nu a existat o discuţie la nivelul Uniunii pe tema proiectului Roşia Montană.

'Este limpede că nu am am avut o decizie şi o discuţie în USL pe proiect şi de asemenea că nu am avut o discuţie cu premierul Victor Ponta niciodată despre angajamentele statului român în această privinţă. Este destul de simplu: dacă Guvernul, în calitate de reprezentant al statului în asemenea angajamente, ştie că are nişte obligaţii, atunci rezolvă această chestiune printr-o hotărâre de Guvern. Dacă totuşi doreşte în Parlament o decizie, trebuie să spună şi asemenea decizii în Parlament nu se iau', a adăugat Antonescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ