Cristian Adomniței, bun de plată. DNA solicită recuperarea prejudiciului din dosarul de fraudare a banilor publici

| 05 iun, 11:34

Direcția Naționala Anticorupție solicită Consiliului Județean recuperarea prejudiciului de 340,000 lei. Fostul președinte al CJ Iași, Cristian Adomniței, a plătit acești bani pentru un contract privind servicii de promovare a orașului Iași firmei Laser Co SRL, dar care nu și-a îndeplinit prevederile contractuale, scrie bzi.ro.

Cristian Adomniței, alături de celelalte persoane implicate în dosarul de corupție, ar trebui să achite prejudiciul, potrivit DNA. În principiu, însă, fondurile ar trebui recuperate de la firma care a încasat banii, procedura urmând a fi derulată pe calea justiției, dar decizia finală aparține autorității locale.

"Consilierii vor analiza mai multe proiecte, printre care și un punct legat de solicitarea DNA pentru constituirea ca parte civilă în dosarul penal nr. 39/P/2015", spun reprezentanții CJ Iași.

 

Citeşte şi: Decizia luată de Cristian Adomniţei, după ce a fost plasat în arest la domiciliu

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ