Cristian Hrubaru, despre protestele din București: Explodează buboiul. Oamenii nu mai suportă

| 03 noi, 22:15

Cristian Hrubaru, aflat în studiul B1 TV, a comentat imaginile din centrul Bucureștiului, unde mii de tineri protestrează marți împotriva clasei politice.

”Am un deja vu. Am trăit aceleași lucruri în 1989, însă imaginile de atunci nu s-au văzut. Aveam vârsta fiicei mele, care, apropo, protestează acum în București. A fost o nebunie frumoasă!”, a spus omul de divertisment.

Totodată, Hrubaru spune că, acum, la 25 de ani distanță de la Revoluție, ”explodează buboiul”. El consideră că oamenii nu mai suportă și ”efectiv ies în stradă să își strige mâhnire și să ceară schimbarea asta care se lasă mult așteptată”.

Moderatorul tv și radio are și o sugestie pentru cei aflați în centrul Capitalei: ”Trebuie să se țină tari pe poziții, numai așa putem schimba ceva!”.

Hrubaru a făcut și o afirmație referitoare la genul de muzică pe care îl preferă.

”Rock-ul înseamnă atitudine!”, a spus Cristian Hrubaru, adăugând că România trebuie să fie o țară de ”rockeri și să luăm atitudine”.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ