Cristian Popescu Piedone: Nu mă întoarce nimeni înapoi; eu merg până la capăt

| 23 apr, 20:08

Cristian Popescu Piedone (PUSL), candidat la funcţia de primar al Capitalei, a infirmat, din nou, marţi zvonurile referitoare la o posibilă retragerea a sa din cursa electorală şi a declarat că alianţa PSD - PNL "complotează", ca să îl susţină pe actualul edil, Nicuşor Dan.

 

"S-a indus şi se induce, din nou, zvonul că Piedone se va retrage, că a fost de fapt un joc, o strategie şi, de fapt, candidaţii celor două formaţiuni politice aflate astăzi în alianţă au făcut în aşa fel ca să ajungă în acest punct, ca să îi reducă din voturile actualului primar general, Nicuşor Dan. Nu. Vă spun cu subiect şi predicat: nu au avut niciun gând de la început. Singurul lor gând, al mega-alianţei, primind ordin de zi pe unitate, să îl susţină în continuare pe Nicuşor Dan. (...) Da, asta este un complot în favoarea lui Nicuşor Dan'', a susţinut Cristian Popescu Piedone, după ce candidatul PUSL la Primăria Sectorului 1, Liviu Negoiţă, şi-a depus candidatura la Biroul electoral de circumscripţie.
Întrebat dacă, în ultimele zile, a avut discuţii cu liderii PSD pentru o eventuală susţinere a candidaturii sale, Cristian Popescu Piedone a precizat: ''Încă o dată vă spun: şi de la început nimeni nu m-a sunat, şi de astăzi le recomand să nu mă sune nimeni, pentru că nu mă întoarce nimeni înapoi. Eu merg până la capăt''.

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ