Culmea tupeului: de ce Frunzaverde ii acuza pe PSD-isti ca sunt "basisti"

| 17 apr, 2013

Acuzațiile dau dovadă de o doză de ipocrizie din partea lui Frunzăverde, mai ales că el a beneficiat ani la rândul de pe urma regimului prin care Traian Băsescu a condus România.

Sorin Frunzaverde a dezvaluit aseara, la Antena 3, fara sa vrea, care este rolul sau in PNL: acela de a ataca PSD sub centura, si de a demonstra ca anti-basismul sau si al PDL-istilor este mai mare decat anti-basismul PSD-istilor!

Foștii democrat-liberali acum aflați în rândurile PNL au început să își facă din nou simțită prezența pe scena politică românească. După o perioadă în care au stat la cutie sperând că lumea va uita trecutul lor portocaliu, noii liberali au sărit la gâtul partenerilor de guvernare de la PSD. O astfel de ieșire am putut observa la unul dintre vicepreședinții liberali, fostul prim-vicepreședinte al PDL, Sorin Frunzăverde, care acuză PSD că s-ar afla în postura de a moșteni mecanismul prin care Traian Băsescu a condus România în mandatele sale.

Acuzațiile dau dovadă de o doză de ipocrizie din partea lui Frunzăverde, mai ales că el a beneficiat ani la rândul de pe urma regimului prin care Traian Băsescu a condus România. Discuția cu privire la principialitatea invocată de Frunzăverde nu a mai contat când acesta a trecut din barca PDL în cea a PNL. Faptul că PSD a acceptat mutările făcute de PNL în ultima perioadă de la PDL i-au pus pe social-democrați în situația ingrată de a da socoteală în fața propriului electorat.

Afirmațiile venite din partea lui Frunzăverde se lovesc însă de istoricul relației PSD – Traian Băsescu. În timp ce Frunzăverde era unul dintre partenerii lui Traian Băsescu la guvernarea României, PSD depunea moțiuni de cenzură și încerca să gaseasca diverse modalități de a lupta cu regimul băsescian.
Consecința acestor tipuri de atacuri, cu atât mai mult cu cât ele vin de la foști membri ai PDL acceptați în PNL, poate fi creșterea ostilității activului PSD față de Crin Antonescu și liberali, așa cum o arată și recentul avertisment venit din partea primarului social-democrat din Târgu Jiu, Florin Cârciumaru.
Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ