Cum arată femeia care de 10 ani mănâncă numai pufuleţi

| 26 noi, 2013

Debbie Taylor traieste doar cu pufuleti Monster Munch, de 10 ani incoace, fiind singura mancare pe care o suporta.

Femeia are 30 de ani si a avut probleme cu alimentatia inca din adolescenta, avand perioade de anorexie sau bulimie. De la varsta de 15 ani a inceput sa manance selectiv, trecand de la paine prajita la alune prajite si in final la snacksurile cu aroma de vita, acestea tinandu-i de 10 ani loc de mic dejun, pranz si cina.

Debbie Taylor locuieste impreuna cu partenerul sau si baiatul ei in varsta de 10 ani, carora le gateste zilnic mancare sanatoasa. Ea mananca pe zi in jur de 3 pungi de snacksuri a cate 45 de grame fiecare si a afirmat ca nu a mai servit o masa normala de cand avea 11 ani si a primit o friptura de vita cu legume.

"Daca exagerez cu snacksurile am dureri in gat din cauza aditivilor si trebuie sa beau mult ceai sau Coca-Cola, care sunt singurele lichide pe care le suport", a spus aceasta.

Chiar si atunci cand merge in vacanta, Debbie nu renunta la alimentatia sa. Femeia aloca la fiecare calatorie un  bagaj intreg doar pentru pungile sale de Monster Munch.

"Stiu ca am o dieta nesanatoasa. Unghiile mele nu cresc cum trebuie si se rup. Cand ma spal pe dinti imi sangereaza gingiile. Stiu ca suna nebuneste, dar nu ma vad schimbandu-mi prea curand obiceiurile din alimentatie", a mai marturisit Debbie.

Femeia sustine ca a mai incercat sa renunte la dieta sa, dar mancarea normala ii provoca constant dureri abdominale deoarece stomacul sau s-a micsorat. Desi mananca foarte putin, femeia nu poate fi considerata anorexica. Pufuletii sunt bogati in calorii, asa ca Debbie are probleme cu kilogramele in plus, ca aproape orice alta femeie.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
26 noi, 2013
DelMihay
VREI SA CASTIGI UN BAN IN PLUS?
Dorim sa conlucram cu persoane care vor sa lucreze de acasa ( freelanceri ) pe calculator.
Despre ce este vorba?!
Te
înscrii în cadrul Campaniei MailDirect - prima si singura platformă din
Romania care foloseste Email Marketing-ul in mod legal - primiţi zilnic
e-mailuri pe care trebuie sa le deschideţi...si banutii se aduna.
Inca nu te-am convins? Primesti 10% din castigul intregii tale echipe!
Înscrie-te pe link-ul următor şi începe să câştigi bani chiar din acest moment.
Fa
bani de acasa!! Inregistreaza-te:
://www.maildirect.ro/inregistrare....
PRIMESTI 6$ AUTOMAT LA INREGISTRARE!!!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ