Cum arată și de ce e în stare cel mai puternic smartphone din lume

| 13 noi, 2014

Ca să vă faceți o idee despre ce specificații tari are acest telefon, vă dăm un indiciu – camera frontală este de 13MP!

Saygus, o companie din Statele Unite despre care nu s-au auzit foarte multe în ultimii ani, a lansat acum un telefon numit deja „super smartphone”! Saygus V-Squared (poreclit V2) este un nou smartphone „creat cu componente și materiale de ultimă generație”, având însă un design puțin rigid. Funcționează cu Android 4.4 KitKat și este „dual-boot capable”.

Smartphone Saygus (2)
V2 are multe funcții interesante, inclusiv un scaner biometric de amprentă în partea dreaptă, Harman Kardon Sound Technology cu 3D Movie Audio și 2 sloturi microSD ce pot mări capacitatea telefonului până la 256GB. Asta deși memoria internă este și ea imensă, 64GB. Mai mult, noul device are Wireless HD – echivalentul wireless pentru HDMI – și are o cameră principală de 21MP și una frontala de 13MP, ambele având stabilizator optic!

Conform celor de la Saygus, V2 este rezistent la apă. Alte caracteristici: un display de 5 inch 1080p, infraroșu, procesor quad-core de 2.5 GHz Snapdragon, 3GB de RAM și o baterie de 3100 mah care poate fi încărcată wireless – iar cei de la Saygust susțin că bateria este la nivelul uneia de 4500 mah!
Smartphone Saygus
Deocamdată, nu este clar când va fi lansat Saygus V-Squared – un lucru interesant este că telefonul a câștigat premiul pentru inovație la CES 2015, urmând să fie prezentat telefonul la conferința din ianuarie.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ