Cum arată Pământul noaptea: Imagini uimitoare din spațiu

| 01 feb, 10:06

Fotografiile făcute de astronautul britanic Tim Peake de pe Stația Spațială Internațională (ISS) arată Marea Britanie și Franța strălucind în întuneric.

Prima fotografia arată vestul Franței (dreapta) și Marea Britanie (stânga). Parisul cu suburbiile sale sunt cele mai luminoase părți, așezate în partea dreaptă sus, în timp ce Belgia și Olanda sunt situate deasupra.
foto-1_2
În cea de-a doua fotografie se pot vedea principalele aretere din centrul Londrei pentrum și Parcurile Regale în zonele mai închise. Cea mai luminată este Londra, în timp ce fliviul Tamisa, ce seamănă cu un șarpe negru, împarte capitala în două.
foto2_1
Peake, care a devenit primul astronaut care a efectuat o plimbare în spațiu, a pus pe Twitter fotografia, însoțită de descrierea: „Hei, recunosc acel loc”. El se află la brodul Stației Spațiale Internaționale din luna decembrie, care orbitează Pământul la o altitudine medie de 220 de mile, potrivit evz.ro.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ