Cum ascund bărbații că te iubesc în funcție de zodie

| 16 iul, 20:57

Unii bărbați sunt de părere că exteriorizarea sentimentelor este un semn de slăbiciune și preferă să se joace cu tine și cu sentimentele tale, dându-ți doar câteva semne de iubire din când în când.

Iată modalitățile prin care bărbații ascund faptul că te iubesc, în funcție de zodie!

Berbec

Îți va aduce în fiecare săptămână flori și ciocolată, dar va recunoaște foarte greu cât de mult te iubește. Te răsfață doar pentru că ești o persoană importantă în viața lui, în niciun caz pentru că are sentimente atât de profunde pentru tine. Își ține bine ascunse sentimentele, dar îți va arăta câte puțin în fiecare zi că ține la tine.

Taur

Taurii consideră că, dacă te ignoră, îți vor atrage atenția și te vor incita. E adevărat, dar cu timpul acest lucru te va afecta și vei prefera să te distanțezi. Taurilor le este foarte teamă de eșec și de faptul că ar putea fi răniți, așa că preferă să-și țină sentimentele doar pentru ei, pentru a nu părea vulnerabili.

Gemeni

Va fi mereu acolo pentru tine, va sări în ajutorul tău cum nimeni altcineva n-ar face-o și va avea mereu o vorbă bună pentru tine. Gemenii sunt persoane extrem de sensibile și empatice, fapt pentru care vor fi precum frații mai mari care au mereu grijă de tine. În momentul în care un Geamăn simte că vă apropiați din ce în ce mai mult, își va face curaj si-ți va dezvălui ce simte pentru tine.

Rac

Dacă ai probleme în dragoste, Racul este cel mai bun sfătuitor și psiholog. Cu toate acestea, nu te lăsa influențată de acest aspect, fiindcă aceasta este doar o mască, pentru a-și ascunde adevăratele sentimente pentru tine.

Mai multe pe Divahair.ro.

Tag-uri: cuplu, horoscop, zodii
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ