Cum au devenit Dana Grecu și Radu Tudor vuvuzelele lui Traian Băsescu?

Moderatoarea lipsită de moderare își face turul de forță uzual, ajutată pe alocuri când își pierde suflul și de Radu Tudor. Nimic nu e bun, totul este o gigantică teorie a conspirației, Victor Ponta este un jolly joker al transparenței pentru trimiterea proiectului spre votare în Parlament.

Cazul Roșia lansat în dezbaterea Antenei 3, prin vocile Danei Grecu și a lui Radu Tudor, devine în cel mai scurt timp posibil cazul Victor Ponta. Cu virulență, isterie și elan combativ, cazul premierului este prezentat, servit, disecat, analizat și consumat cu plescăituri. Cei doi jurnaliști argumentează cu logica unui securist care mai întâi scoate și răstoarnă toate sertarele, întoarce toată casa în josul sus aproape fără să caute. Nu-și dorește să găsească ci să răscolească, nu să înțeleagă sau expliciteze ci să deranjeze cu orice preț. Aceeași logică o aplică și un piranha. Esențial este să-i facă victimei cât mai multă pagubă și, dacă aceasta rămâne în apă, mai vedem noi. Cel mai ridicol la atacul celor doi deținători ai adevărului absolut este că de foarte mult timp au adoptat în întregime și fără niciun discernământ stilul de discurs și argumentele celui mai mare adversar al lor, Traian Băsescu. Nu mai miră pe nimeni că Dana Grecu se ceartă ca la piață cu invitații care îndrăznesc să iasă din direcția pe care aceasta o impune mereu, grijuliu-isterizată, discuției...

Moderatoarea lipsită de moderare își face turul de forță uzual, ajutată pe alocuri când își pierde suflul și de Radu Tudor. Nimic nu e bun, totul este o gigantică teorie a conspirației, Victor Ponta este un jolly joker al transparenței pentru trimiterea proiectului spre votare în Parlament.

Mă întreb ce formă de guvernământ i-ar mulțumi pe cei doi. Mare mister. Se aruncă pe subiectul referendumului, sigur, Traian Băsescu l-a făcut pe ăsta micul...Trec mai departe, referendumul nu este subiect, te pomenești naibii că se apucă cetățeanul român altfel decât vrea moderatoarea, cum să cerți un popor întreg?! Argumentele cel mai adesea lipsesc, dar se compensează prin gesturi largi, mimică expresivă, lasă că știm noi, da' redevența? Cum dai redevența? Sare și Oana Stănciulescu, serviabilă. Știe ea, nu are cum, diferența aia e de doi lei, i-au scos ochii cu ea și, pe urmă, de unde domnule spune că scoate 75% castig, din ce?! Să ne spună și nouă.

Ciorbea încearcă să răspundă, să argumenteze, dar se țipă literalmente la el și este întrerupt, odată, de două ori, de trei ori. Fostul premier tace, ofuscat. Agenda ”moderatoarei” Dana Grecu este atât de mare încât îi atârnă peste genunchi, până la podea. Este un miracol că Radu Tudor își execută jocul de glezne fără să-și rupă picioarele. Cel care se prezintă ca jurnalist, analist politic și militar, nu înțelege. Dana Grecu nu înțelege nici ea. Cei doi se învârt înfuriați în jurul unui banc lansat cu câteva zile în urmă și-l acuză pe premier de dedublare.

Problema este că argumentul umoristic este tratat cât se poate de serios de cei doi. Cum adică, se dedublează premierul?! Cum să fie și pro și contra, se întreabă, de parcă ar fi făcut amândoi școala pe repede înainte, la seral și nu au auzit în viața lor de distincții principiale. Mai au puțin și enumeră pe degetele de la ambele mâini, deci dacă e de acord ca premier, dar se opune ca deputat, unu minus unu fac... Dar Daciana, sare întrebarea, se leagă Daciana? De cine se leagă, de nimeni, fii atent aici, se leagă cu lanțuri...

Cam acesta este genunchiul broaștei la care se discută pe Antena3 ”chestiuni importante, arzătoare la ordinea zilei”, vorba nemuritorului Caragiale. Pe acești distinși lideri de opinie încearcă să-i convingă premierul Victor Ponta că, fiind într-o democrație, ar trebui să supunem dezbaterii parlamentare un subiect atât de controversat...

Emisiunea atinge un nec plus ultra al josniciei jurnalistice când tandemul Grecu-Tudor ridică insulta președintelui Traian Băsescu de unde căzuse și o duc mai departe, cu pas voios de pionier, pe culmile nebănuite ale progresului și civilizației jurnalistice. Oare funcția de prim ministru a lui Victor Ponta s-a negociat și legat de acest proiect? Cei doi își fac cu ochiul, e grav, dar nu se pune. Ne întrebăm și noi, jonglează tabloid Dana Grecu. Oare Dana Grecu s-a antrenat mult să devină atât de neprincipială sau așa s-a născut? Din câte am înțeles, cât timp pun un semn de întrebare, nu se pune. Așa că mă întreb și eu...

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

8 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
19 oct, 2013
iosif balazs
antena3 este cea mai buna di tara deageaba va este ciuda.cu stima.
19 oct, 2013
iosif balazs
de ce va certati viata e scurta,sintem toti rominiar trebui sa mergem in aceasi barca.trebue sa fim uniti tara e bogata ,numai inpreuna vom cistiga.iubiti rominia si romini ori unde ar fi.
04 sep, 2013
fery
tocana
da ba! emisiunea asta e o tocana,buna cu de toate dar mai ales cu dana lu grecu,are-o gura cit o sura sii enervanta rau daia am renuntat la a mai ma uita la antena 3 pina la ora 20,sanatate.aaa,cum rezisti Tudore?zau mie mila de tine uneori.sanatate.
04 sep, 2013
gicu
haideti fratilor ca ,,danuta ;; e o yuby ''mai ales cand se supara si isi zbengue tatele fara sutien ,, mai nou pastoru Gadea a promovato sefa la haremul lui badea nou infiintat la antena 3
04 sep, 2013
criss
MONSTRU!!!
acest MONSTRU fara sentmente!!Tot ce vedem astazi e JUCAT -PROFITA de nepoata-sa sa adune VOTURI!!!MOnstrule!!!!!!!!!!!!

-din cauza TA basescule ca NU ai facut NIMIC!presedintele ZERO!!!!!!

-BUNICA copilului e VINOVATA -a ABANDONAT copii in Parc stiind ca acolo sunt caini!!!
-e ca si cand lasi coplilul sa TRAVERSEZE singur strada!!
-uitati-va la ea CUM plange fara lacrimi!iar tatal copilului e o catastrofa!!BUNICA e Vinovata de NEGLIJENTA- ea are RATIUNE -cainele NU are!!!!!!!!!!RUSINE basescule!!!asa -zisa BUNICA condamnata si EA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
04 sep, 2013
criss
basescu=monument de Ineficienta!!!!!!
Kacacios esti TU mai basistule !!basescu este cel care va PICA!!!!basescu acest MONUMENT de Ineficienta-Primar-0ZERO nu afacut nimic ptr caini-ADaposturi =0
-sa faca altii Ce NU af acut el-ministru -0=sa faca altii autostrazii-ii trage de urechi
-PPresedinte=0-sa trimita Coroane de flori si la cei care au Murit in timp ce era Primar al Bucurestiului -omorati de caini sau despagubiri ptr Muscati!!
-oameni care au murit de diverse boli ptr Casa de Sanatate Nu le-a dat Medicamente!!


-
04 sep, 2013
Nichita
Cat timp a fost Basescu ministru la transporturi a decontat orice ban ( aici sunt banii d-voastra!)....apoi....de cand se ocupa un presedinte de....caini? Iar ca primar a avut TOT TIMPUL impotriva lui consiliul general ( ce dracu',nu mai tii minte?)

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ