Cum comenteaza Crin Antonescu acuzele aduse de Roşca Stănescu preşedintelui Băsescu

| 08 noi, 2013

Președintele PNL, Crin Antonescu, a declarat joi seara la B1 TV, răspunzând unor întrebări legate de acuzaţiile lui Sorin Roşca Stănescu la adresa lui Traian Băsescu, că în cadrul grupului senatorial al liberalilor va avea loc o discuție cu Stănescu și dacă există "elemente serioase" ar trebui făcută o comisie parlamentară.

"Dacă nu la sfârșitul acestei săptămâni, cu siguranță la începutul săptămânii viitoare vom avea o discuție și în grupul parlamentar cu Sorin Roșca Stănescu pentru a vedea dacă există elemente serioase legate de aceste lucruri pentru că atunci ar trebui să facem, știu eu, o comisie parlamentară, ceva. Vom vedea și care este reacția autorităților pentru că eu cred că în fața unor asemenea afirmații de o asemenea concretețe cineva trebuie să pună mână și să vadă despre ce este vorba și într-un termen rezonabil să spună: sunt niște făcături, sunt niște falsuri, sunt niște aberații sau sunt niște indicii pe urma cărora mergem, să vedem ce facem", a declarat Antonescu, într-o intervenție telefonică la B1 Tv.

Liderul PNL a precizat că momentan privește cu reținere afirmațiile lui Sorin Roșca Stănescu.

"Nu m-ați văzut sărind și denunțând nici pe dl Băsescu, nici pe alții. Privesc cu reținere pentru că afirmațiile sunt de o gravitate maximă și mi se pare că reacția normală este reținere, dar nu mă fac, pe de altă parte, că nu le-am auzit", a spus Antonescu.

Sorin Roşca Stănescu a declarat că Alianţa DA condusă de Traian Băsescu a prmit 7 milioane de euro în campania electorală de la Sorin Ovidiu Vântu prin două off-shore din Cipru.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ