Cum l-a eclipsat Victor Ponta pe Crin Antonescu

| 01 sep, 2013

Sfârşitul acestei săptămâni a fost monopolizat de reuniunile partidelor politice româneşti. Toate formațiunile au ţinut să îşi organizeze celebrele şcoli de vară ale tinerilor pe litoral, iar cu această ocazie seniorii partidelor au avut mai multe întâlniri pentru a pune la cale strategiile pentru perioada următoare. Dacă tineretul democrat-liberalilor, alături de şefii partidului, s-au refugiat la Eforie Nord, cei din Uniunea Social Liberală şi-au organizat evenimentele la Mamaia.

Reuniunile celor de la USL au fost conduse de către cei trei lideri ai formaţiunii, Victor Ponta, Crin Antonescu, Daniel Constantin. Dintre co-preşedinţii USL, Victor Ponta a reuşit să îi eclipseze pe ceilalți prin discursul şi atitudinea avută pe parcursul evenimentului.

Preşedintele PSD a dat dovadă că este un adevărat lider, în discursul său abordând teme esenţiale pentru funcţionarea Uniunii Social Liberale, dar şi pentru strategia din această toamnă parlamentară. Atitudinea plină de fermitate a lui Victor Ponta a suplinit superficialitatea lui Crin Antonescu, care a dovedit din nou că nu se mai ridică la nivelul liderului care era în 2009.

Pe parcursul discursului premierului, Crin Antonescu a ţinut să se maimuţărească şi să comenteze pe baza celor spuse de Victor Ponta. Atitudinea copilărească a lui Antonescu s-a manifestat şi în cadrul întâlnirii tinerilor USL. Postura de copil frustrat pe care a adoptat-o preşedintele liberalilor în cadrul discursului, spunând că el nu vrea să îşi lanseze candidatura la prezidenţiale pentru că el va fi preşedinte, a reușit să dezamăgească şi să lase sala înmărmurită.

Victor Ponta a reuşit din nou să îi ia faţa lui Crin Antonescu la un eveniment USL. De anul trecut şi până în prezent şeful PSD a dat dovadă că s-a maturizat foarte mult din punct de vedere politic. Dacă până la referendumul de vara trecută era văzut ca fiind din punct de vedere al încrederii populaţiei după Crin Antonescu, premierul a reuşit să schimbe această percepţie.

Vioara întâi în USL este Victor Ponta. Acesta şi-a consolidat puterea în partid, în timp ce Crin Antonescu a pierdut foarte mult din autoritatea pe care o avea în rândul membrilor PNL. Dacă doreşte să aibă vreo şansă la prezidenţiale, Antonescu trebuie să renunţe la superficialitatea de care a dat dovadă în ultimul timp.

Primul ministru reprezintă în acest moment partea serioasă a USL, preocupată de activitatea guvernamentală. Antonescu face în continuare trecerea de la concediu la muncă, lăsând impresia că încă nu s-a conectat la realitatea politică.

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
01 sep, 2013
cantautor
cred ca nepotul lui Basescu le-a luat caimacul....
la amandoi....
01 sep, 2013
cantautor atent
tare............
slab...........
scribul lasat liber de stapan,se intoarce in redactie...
este incapabil sa faca ceva cu libertatea lui...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ