Cum poți arde mai multe calorii stând pe scaun

| 13 iun, 2014

În special doamnele și domnișoarele care petrec ore lungi în fața computerului știu cât de obositoare sunt zilele de lucru și cât de greu te mobilizezi mai apoi ca să dai o tură de parc în pas de alergare sau să mergi până la sala de fitness. Din fericire, au fost câteva femei inspirate care au descoperit și metode de a face exerciții stând pe scaun.

Iată cum să procedezi:

Încordează-ți mușchii abdominali

Lucrează-ți mușchii abdominali în cel mai simplu mod posibil: atunci când stai jos și tastezi din greu la proiecte apropiate de deadline încordează-ți abdomenul. Stai așa 10 secunde, apoi relaxează. Ia o pauză de cinci minute și repetă exercițiul. Poți face asta în prima parte a dimineții, repetând de 10 ori.

Ridică-ți picioarele

Întinde-ți picioarele sub birou și ține-le drepte. Stai cu spatele pe spătar și începi să ridici un pic picioarele, apoi coboară-le din nou. Ar trebui să simți cum partea inferioară a abdomenului se încordează. Poți face acest exercițiu de câte ori vrei pe parcursul unei zile de lucru.

Dansează puțin

Femeile care au propriul birou sau care nu se tem că vor fi criticate pentru mișcările de la serviciu, pot încerca să danseze un pic ca să mai ardă calorii. Pune-ți căștile pe urechi și cea mai veselă melodie pe care o știi și mișcă-te pe ritm. Dă din umeri, din cap, chiar și din picioare. Pe lângă faptul că vei arde calorii, vei avea și o dispoziție bună mai apoi.

Cum îți tonifici picioarele

Întinde-le și ridică-le de pe podea până ajung paralele cu aceasta. Ține-le acolo și încordează-ți coapsele și gambele. Ține câteva secunde, apoi relaxează. Repetă de câte ori poți pe parcursul unei zile.

Încordează-ți fesele

Așa cum îți încordezi abdomenul ca să-l tonifici, același lucru îl poți face și cu mușchii fesieri. Încordează timp de cinci secunde, relaxează două secunde și repetă. Fă acest lucru cât mai repede, în serii de câte 10.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ