Cum să comanzi creierul cu ajutorul mâinii! Ce puteri ascunde degetul arătător

| 18 ian, 20:47

In reflexologie, palma cuprinde pe fetele sale palmare proiectia tuturor organelor corpului. Ea are cele mai puternice, mai stranse si mai complexe legaturi directe cu centrul nostru de comanda: creierul.

Degetul aratator este asociat cu stomacul si colonul, iar masarea lui este recomandata in cazuri de diaree, constipatie sau alte disfunctii digestive. Potrivit Healthy Tips World, pentru a trata astfel de probleme trebuie sa masati indexul timp de 60 de secunde.

Citeşte şi:  Cum reglezi ficatul cu o singură mișcare! Chinezii folosesc această metodă de mii de ani

Baza primei falange a degetului aratator se afla in legatura cu gura, iar masajul acestei zone are efecte anestezic in durerile dentare, scrie bzi.ro.

De asemenea, degetul aratator este legat si de rinichi, de aceea, prin masaj, timp de 60 de secunde, poti sa scapi de probleme de sanatate pe care le provoaca acest organ.

In proeminenta musculara dintre degetul aratator si degetul mare se afla unul dintre cele mai importante puncte din presopunctura, "Fundul vaii", care are efecte terapeutice in afectiuni ale capului.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ