Cum să îți revii după weekendul de desfrâu alimentar de Paște

| 13 apr, 09:40

De Paste te-ai bucurat din plin de toate “beneficiile” unei mese copioase, cu drob, oua rosii, fripturi si cozonaci… Probabil iti simti stomacul plin de tot, iar remuscarile nu  intarzie sa apara. Noi te ajutam sa iti revii dupa festinul pascal cu niste sfaturi sanatoase care te vor pune din nou in forma, potrivit perfecte.ro

Dupa mesele imbelsugate si bogatia meniurilor, stomacul tau are nevoie de o dieta sanatoasa si in niciun caz de infometare sau de o alta runda de post, mai ales negru. Cu siguranta ca te vei simti balonata si mai obosita decat inainte, cu toate ca teoretic ai avut parte de o perioada relaxanta.

Pentru a-ti recapata energia si a pune capat balonarii, urmeaza niste sfaturi simple si sanatoase care te vor ajuta sa iti revii dupa dezmatul culinar.

Detoxifiere prin fructe si legume

Fiindca stomacul tau are nevoie de detoxifiere, consuma multe fructe, cele mai bune fiind cele sarace in zahar (mar, pomelo, grepfruit, lamaie, kiwi, capsuni). Sucurile de fructe facute in casa sunt, de asemenea, o solutie foarte buna pentru stomacul tau.

Alimente interzise

Evita alimentele bogate in amidon (pastele fainoase, cartofii) si mananca legume si verdeturi. Elimina pentru o perioada alimentele prajite din alimentatia ta si opteaza pentru salate, ceaiuri si supe. Prepara-ti mancarea cu cat mai putin ulei sau deloc si ai grija ca mancarea sa fie saraca in sare.

Apa in loc de sucuri sau alcool

Bea cat mai multa apa si evita alcoolul si bauturile carbogazoase, macar pentru o perioada. Ceaiurile detoxifiante sunt de asemenea, o alternative buna.

Fa miscare

Pentru a-ti reveni in cel mai scurt timp, miscarea este foarte importanta. Incearca sa fii cat mai activa si fa sport zi de zi. Vei vedea ca te vei simti mult mai bine si iti vei recapata energia.

Tag-uri: alimente, miscare, Paste, regim
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ