Cum să nu mai ţipi la copii. 8 sfaturi practice

| 05 iul, 2014

Parinte bun. Un parinte calm, iata un deziderat la care multi dintre noi aspira. Unii reusesc, altii nu. Cu toate intentiile noastre bune, de parinti responsabili, sunt situatii in care pur si simplu “ne ia valul” si tipam la copiii nostri.

Parinte bun. Fie ca nu sunt ascultatori, fie ca nu sunt respectuosi, fie ca au un comportament necorespunzator, toate aceste lucruri declanseaza in sufletul parintelui furtuni pe care, de multe ori, nu stie cum sa le stapaneasca, iar manifestarile care se nasc aici nu tin cont de logica si intelepciune. Pana la urma, suntem cu totii oameni, nu-i asa?!

Sunt de inteles sentimentele pe care le avem, insa nu intotdeauna manifestarile sunt cele mai inspirate. Pe langa faptul ca ne facem noua insine rau, aducem si copilul intr-o stare de confuzie si, mai mult decat atat, nu rezolvam nimic daca tipam. Dimpotriva, putem rupe cai de comunicare foarte importante cu copilul nostru.

Iata cativa pasi care pot fi de folos parintilor care mai tipa la copiii lor.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ