Cum se înțelege Nicușor Dan cu membrii PNL şi USR: ”Avem o relaţie foarte bună!” Ce spune despre edilii de sector

| 05 mar, 17:38

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, susţine că are o relaţie "foarte bună" cu consilierii din partea PNL şi USR-PLUS, subliniind că el colaborează cu primarii de sector, fiind deschis la discuţii cu aceştia dacă solicită întâlniri "unu la unu". "Votul pe care l-am primit fiecare dintre noi ne obligă să colaborăm pentru binele bucureştenilor", apreciază edilul general.

 

Întrebat vineri, într-o conferinţă de presă, care este relaţia pe care o are cu cei din PNL şi din USR, primarul general Nicuşor Dan a catalogat colaborarea cu membrii celor două formaţiuni drept una "foarte bună".
"O relaţie foarte bună. După cum ştiţi, a avut loc azi, la ora 10, o şedinţă a Consiliului General, un proiect pe ordinea de zi care a trecut cu maximum de voturi de la partidele din majoritate. Am o relaţie foarte bună şi ne întâlnim periodic”, a explicat primarul.
Nicuşor Dan a răspuns şi acuzaţiilor privind colaborarea defectuoasă cu unii edili din partea PNL.
"Vreau să spun că săptămâna asta m-am întâlnit cu trei primari de sector, cei care mi-au solicitat, primarii de la sectoarele 2, 4 şi 6. În măsura în care îmi vor solicita întâlniri unu la unu vorbesc, pentru că întâlniri periodice avem la două săptămâni cu toţi primarii. Votul pe care l-am primit fiecare dintre noi ne obligă să colaborăm pentru binele bucureştenilor”, a adăugat Nicuşor Dan.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ