Cum se prepară cel mai bun ceai de ghimbir

| 25 ian, 11:06

Ceaiul din rădăcină de ghimbir este una dintre băuturile preferate de multe persoane, deoarece este ușor de preparat la domiciliu, și este precum un tonic rapid, a cărui pregătire necesită costuri materiale și de timp foarte mici. Cu ajutorul a doar unei bucăți mici de rădăcina proaspătă de ghimbir, apă, și miere, poți obține un ceai cu gust puternic, care este deopotrivă liniștitor și delicios.

Pentru a prepara cu succes acest ceai, trucul este acela de a fierbe efectiv rădăcina de ghimbir, nu doar de a o imersa în apa fierbinte și a o lăsa la "infuzat". Simpla scufundare a rădăcinii de ghimbir în apă fierbinte nu va face decât să rezulte o infuzie slab concentrată, cu o tentă ușoară de ghimbir. Însă, prin fierberea ghimbirului pentru câteva minute se extrage aromă și "esența" ghimbirului direct în apă, rezultând astfel un ceai puternic, aromat.

Bineînțeles că în funcție de preferințe ghimbirul se poate infuza și în apă fierbinte așa cum se prepară ceaiul. Puteţi adăuga oregano uscat și / sau frunze de rozmarin, care sunt, de asemenea, ambele cunoscute pentru proprietățile lor antiinflamatorii și de susținere respiratorie. Ele nu sunt nicidecum un ingredient absolut necesar pentru ceaiul de ghimbir, dar în lunile reci de iarnă pot fi incluse, pentru a constitui împreună un stimulent suplimentar care să sprijine imunitatea.

Ceaiul poate fi "inisat" cu miere de albine, care ajută la îndepărtarea gustului amărui (ceaiul va avea un gust amărui și mai pronunțat în cazul în care se include oregano și / sau rozmarin). În concluzie pentru a obține un ceai de ghimbir bun nu este nevoie decât de rădăcina proaspătă de ghimbir și apă plata. Alături de aceste două ingrediente esențiale în funcție de preferințe puteți adaugă un pic de lămâie și miere, sirop de arțar sau alt îndulcitor natural la alegere, scrie laboratorulnaturii.ro.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ