Cum vor arăta birourile Google din Londra

| 01 iul, 2013

Dupa ce in ianuarie a anuntat ca urmeaza sa-si mute birourile londoneze din Buckingham Palace Road, Belgrave House si Central St Giles in King’s Cross Central, in sfarsit, Google a dezvaluit si proiectul viitorului sediu din Londra al companiei, noteaza www.casadex.ro.

 

Constructia proiectului va demara la inceputul lui 2014 si se va incheia in 2016, devenind unul dintre cele mai impunatoare sedii Google construite in afara cartierului general din Mountain View, California si al doilea ca dimensiune dupa sediul din New York. Acesta va contine aproximativ 70.000 mp de birouri si peste 4.500 mp de spatii comerciale.

 

Se estimeaza ca viitorul sediu al companiei va avea o capacitate de 4500 de angajati, fiecaruia revenindu-i in jur de 14 metri patrati, cu aproape 4 metri mai mult decat media din Marea Britanie.

 

Lungimea de 330 metri a cladirii ce urmeaza sa fie construita depaseste cu 20 metri inaltimea celui mai inalt zgarie nori din Europa, Shard (310 metri). Inaltimea constructiei va varia intre 7 si 11 etaje.

 

Google a cheltuit aproximativ 760 milioane Euro pentru constructia si dezvoltarea terenului de 9700 mp. Expertii estimeaza ca dupa terminarea lucrarilor, valoarea intregului ansamblu va depasi 1,1 miliarde Euro.

 

Simtind oportunitatea creata de investitia Google, proprietarii de terenuri din King’s Cross, Londra, mentin ridicate preturile chiriilor, convinsi fiind ca urmeaza un aflux de investitori in zona.

Tag-uri: Google, Londra
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
01 iul, 2013
Admin CasaDex.ro
link catre sursa casadex.ro
Buna ziua,

Va rugam sa adaugati link activ catre sursa articolului:
http://www.obiectiv.info/cum-vor-arata-birourile-google-din-londra_15118.html

Sursa articolului:
http://www.casadex.ro/2013/06/google-a-dezvaluit-proiectul-viitorului-sediu-din-londra/

Multumesc.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ