Curse aeriene ANULATE! Greva piloţilor de la Lufthansa afectează şi România

| 18 mar, 12:59

Cinci curse aeriene care urmau să decoleze miercuri de pe Aeroportul Internațional Henri Coandă spre Frankfurt și München au fost anulate, iar alte trei curse din Germania nu au mai ajuns în România, din cauza grevei piloților companiei aeriene germane Lufthansa, a declarat  Teo Postelnicu, reprezentant al serviciului Comunicare al Companiei Naționale Aeroporturi București (CNAB).

"Per total este vorba despre un număr de opt zboruri, respectiv cinci către München sau dinspre și trei Frankfurt. Concret, este vorba de două curse dus-întors München plus un zbor dus, și o cursă dus-întors Frankfurt și unul dus către Frankfurt", a explicat Postelnicu.

Potrivit unor surse oficiale, câteva sute de persoane ar fi afectate de anularea acestor curse.

Operatorul aerian german Lufthansa a anunțat că va anula miercuri 750 de zboruri pe distanțe scurte și medii, adică aproape jumătate din totalul curselor, din cauza grevei piloților, situație care va afecta 80.000 de pasageri.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ