CUTREMUR în politica românească! Demisii la vârf într-un partid: au plecat 80% din membri

| 15 iun, 18:10

Circa 80 % din membrii Biroului Executiv Judeţean al filialei Buzău a Partidului România Unită, împreună cu preşedintele interimar, şi-au dat demisia din partid, a anunţat preşedintele interimar Iulian Munteanu, potrivit Agerpres.

Potrivit unui comunicat de presă, motivul demisiei a fost 'nerespectarea de către Biroul Permanent Naţional al PRU a protocolului iniţial de formare a filialei judeţene'.

'Protocolul includea activităţi organizatorice şi administrative pentru care conducerea de la centru a partidului a promis neamestecul în treburile interne ale filialei până la primele alegeri statutare', a mai declarat Munteanu.

Fosta conducere interimară cere scuze electoratului 'pentru speranţele care şi le-au pus în ideile pentru care militează acest partid, idei care par nerealizabile cu o astfel de conducere de la centru'.

Filiala judeţeană Buzău a PRU a fost înfiinţată la sfârşitul lunii aprilie 2015.

 

Tag-uri: demisie, membri, partid, PRU
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ