Cutremur la Hollywood: Angelina Jolie și Brad Pitt se despart

| 21 ian, 11:27

Celebrii actori Angelina Jolie și Brad Pitt ar negocia termenii divorțului, relatează Hollywood Reporter, citând surse.

Cei doi actori ar avea vieți separate de un an, a spus o sursă din anturajul vedetelor pentru revista In Touch. În timpul vacanței de Crăciun, după o serie de certuri, Angelina (40) și Brad (52) s-ar fi împăcat, deși Pitt ar fi gata să depună actele pentru divorț, pentru că simte că Jolie ”nu îl ascultă”.

”Și-au dedicat viețile filmelor, luptei pentru drepturile omului și copiilor și nu le-a mai rămas timp pentru ei. Și, atunci când reușesc să se vadă, mai mult se ceartă sau nu vorbesc unul cu celălalt”, ar fi declarat sursa pentru revista In Touch.

De asemenea, într-un interviu acordat The Telegraph, în noiembrie anul trecut, Jolie a recunoscut că se ceartă cu Brad Pitt ”ca orice cuplu” și că ”sunt zile în care ne scoatem reciproc din minți și avem nevoie de spațiu”.

Sursa a mai spus că ruptura ar urma să fie anunțată în luna februarie.

Cei doi actori s-au căsătorit în august 2014, dar erau împreună din 2005, când s-au cunoscut pe platourile de filmare ale filmului ”Mr. and Mrs Smith”. Ei au șase copii: trei biologici, Shiloh (9 ani) şi gemenii Knox şi Vivienne, de 7 ani, şi trei adoptaţi, Maddox (14 ani), Pax (12 ani) şi Zahara (10 ani).

Citeşte şi: Oncolog român, verdict TERIBIL pentru FEMEI după decizia Angelinei Jolie

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
25 ian, 13:56
gheorghita
job
Nou sistem de lucru la domiciliu! sellectam colaboratori pentru lucru la domiciliu si care dispun de circa 2 ore libere pe zi. Este necesar calculator, conexiune la internet, cunostinte minime de operare cu documente word si pdf, navigare pe internet. Oferim un curs rapid de instruire gratuita, pas cu pas, plus indrumare personala. Cereti acum detalii la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ