CUTREMURĂTOR! O adolescentă de 15 ani și-a ucis tatăl ca să își salveze fratele

| 15 iun, 15:01

O adolescentă în vârstă de 15 ani, și-a ucis tatăl, noaptea trecută, cu mai multe lovituri de cuțit, pentru a-și salva fratele din mâinile bărbatului aflat în stare de ebrietate.

Nenorocirea s-a petrecut în Alexandria, județul Teleorman, în urma unui scandal iscat de bărbatul care a venit acasă băut. Acesta a început să își bată concubina.

Pentru a o scoate pe femeie din mâinile bărbatului, fiul acestuia, în vârstă de 20 de ani, a intervenit, însă s-a transformat rapid în victimă, fiind luat la pumni de tatăl său, potrivit adevarul.ro.

Sora tânărului a intervenit, iar la un moment dat, a pus mâna pe un cuțit și și-a înjunghiat tatăl, de mai multe ori, până ce acesta s-a prăbușit într-o baltă de sânge.

La fața locului s-au deplasat polițiștii, dar și un echipaj medical. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a salva viața bărbatului înjunghiat, drept pentru care scandalul s-a transformat într-un caz de crimă.

Adolescenta de 15 ani, care se pregătea pentru a susține evaluarea națională, este cercetată acum pentru omor, însă procurorul de caz a lăsat-o în libertate, urmând ca minora să fie supusă unei expertize psihiatrice. Mai mult, procurorul are în calcul și varianta unei legitime apărări.

 

Citeşte şi: Tragedie! Şi-a lovit concubina cu un cuțit, după care s-a sinucis

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ