Dacia Duster, printre cele mai bune maşini din ultimii 20 de ani

| 16 sep, 2013

Echipa Top Gear a inclus Dacia Duster într-un clasament realizat cu ocazia aniversării a 20 de ani de existență a publicației.

Deși modelul românesc nu a ocupat un loc în prima parte a clasamentului, fiind clasată pe poziția 48, din 50, potrivit evz, includerea sa în acest top este o recunoaștere a calității mașinii de teren românești.

Dacia Duster a fost surclasată de automobile de legendă precum Ford GT, Lancia Delta Integrale, Porsche Carrera GT, Ferrari Enzo, Porsche 911 sau Bugatti Veyron, dar a depășit modele precum Opel Ampera și Audi RS2.

"Dusterul reprezintă esenţa automobilismului. Nicio maşină din lume nu-ţi oferă atât de multă libertate la un astfel de preţ”, este prezentat în emisiune SUV-ul.

Aceasta nu este prima mențiune pozitivă în presa britanică. Într-un editorial din publicaţia britanică „The Telegraph”, jurnalistul Neil Lyndon spunea „aş fi plecat mai degrabă pe Marte, decât să-mi cumpăr o Dacia. Acum este foarte posibil să-mi iau una”. Dacia Duster a lăsat o impresie puternică și celor de la AutoExpress, care au realizat un test off-road alături de un Land Rover Defender.

 

Tag-uri: daci duster, top gear
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ