Dacian Cioloş: De câte ori ajunge în vreo funcţie publică, Sorin Grindeanu ţine neapărat să se facă de râs

| 03 ian, 21:40

Preşedintele USR, Dacian Cioloş, afirmă, luni seară, că, de câte ori ajunge în vreo funcţie publică, Sorin Grindeanu ţine neapărat să se facă de râs. ”La muncă, domnule Grindeanu! Şi lăsaţi justificările, că nu vă ajută”, i-a transmis Cioloş ministrului Transporturilor, intervenind, astfel, în disputa online dintre acesta şi Cătălin Drulă.

 

”La muncă, domnule Grindeanu! Şi lăsaţi justificările, că nu vă ajută. De câte ori ajunge în vreo funcţie publică, Sorin Grindeanu ţine neapărat să se facă de râs. După ce a fost tăvălit şi umilit de Liviu Dragnea, pentru care a jucat cu succes rolul de interpus, de păpuşă politică gata să distrugă justiţia, domnul Grindeanu are senzaţia că acum chiar e ministru la Transporturi. Aşa că primul lucru pe care a găsit de cuviinţă să-l facă a fost să calce pe greblă dând vina pe greaua moştenire de la Cătălin Drulă, fost ministru USR al Transporturilor”, a scris, luni seară, pe Facebook, Dacian Cioloş.
Liderul USR afirmă că, în cele doar 10 luni de mandat, ”Cătălin Drulă nu s-a plâns deloc şi a muncit în fiecare zi pentru marile proiecte de infrastructură ale României, pentru care a şi obţinut bani - şi din bugetul naţional, şi prin PNRR”.
”Şantierele deschise sau redeschise în mandatul lui le-a văzut toată lumea, viteza de execuţie a lucrărilor, de asemenea. Ca orice pesedist competent, Sorin Grindeanu a început cu scuze pentru că lucrurile nu se mişcă la fel de rapid şi nu face altceva decât să demonstreze că nu cunoaşte nici domeniul pe care l-a pus partidul să-l gestioneze şi nici elementele bunului-simţ elementar în viaţă, dar şi în politică”, a mai scris Cioloş.
Acesta l-a atacat pe Grindeanu şi pentru că ”s-a lăudat cu OUG 14, care a anulat OUG 13, unul dintre cele mai grave derapaje pe justiţie din ultimii 30 de ani”.
”Domnule Grindeanu, dacă tot sunteţi la momentul aducerii aminte, spuneţi oamenilor cu bărbăţie cum aţi fost conştient că, dacă încercaţi să-l scăpaţi pe Dragnea de închisoare, România pierdea marea şansă de a intra în Schengen în 2017, lucru pe care vi l-am spus la momentul de predare-primire a mandatului de prim-ministru. Şi aţi ratat-o. Încercaţi să nu rataţi şi această a doua şansă, pe care - în treacăt fie spus - nu o meritaţi. Aşa că, din decenţă pentru români, vorbiţi mai puţin decât o faceţi şi munciţi mai mult decât minţiţi”, a mai scris Cioloş.
Fostul ministru al Transporturilor Cătălin Drulă îi dă replica succesorului său, Sorin Grindeanu, care a afirmat că a găsit la minister documentele licitaţiei pentru studiul de fezabilitate şi proiectul tehnic al autostrăzii Ploieşti-Braşov, cu termene de zeci de luni, documente despre care Grindeanu spune că ar fi fost încheiate sub conducerea lui Drulă.
"Domnul Grindeanu se războieşte cu «fostul ministru» şi gafează din nou, neştiind că nu se referă la mine, ci la colegul de masă din guvern, domnul Bode", afirmă Drulă.
El îl acuză pe Grindeanu că "gafează" şi atunci când face declaraţii legate de numărul kilometrilor de autostradă sau drum expres aflaţi în lucru.
Ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu îl acuză pe Cătălin Drulă că se preface că nu ştie unele lucruri atunci când a condus ministerul şi anume că a semnat „un contract pentru completarea SF Ploieşti- Braşov în care: pe o pagină scrie negru pe alb 30 de luni pentru etapa I şi 46 de luni pentru etapa a II”.

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ