Dacian Cioloş, înainte de vizita lui David Cameron: România dorește rămânerea Marii Britanii în UE

| 08 dec, 16:25

Premierul Dacian Cioloș a afirmat, marți, că România dorește rămânerea Marii Britanii în Uniunea Europeană, precizând că acest lucru ar fi benefic atât pentru ambele părți - atât pentru Londra, cât și pentru Bruxelles.

"România în mod clar a afirmat deja — dorim rămânerea Marii Britanii în Uniunea Europeană, e un lucru atât în interesul Marii Britanii, cât și al Uniunii Europene. În mare parte, pornim cu o abordare pozitivă a punctelor puse în discuție de către Regatul Unit al Marii Britanii", a declarat Cioloș în cadrul discuțiilor pe care le-a avut cu membrii comisiilor parlamentare reunite pentru afaceri europene, potrivit Agerpres.

Citeşte şi: Premierul britanic în vizită în România. David Cameron va fi primit miercuri de Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni

El a mai afirmat că, la Consiliul European care va avea loc săptămâna viitoare, Regatul Unit al Marii Britanii va face câteva propuneri de "reformare sau de adaptare a modului de funcționare a Uniunii Europene" în contextul în care Londra pregătește un referendum legat de rămânerea sau părăsirea UE.

"Chiar mâine o să am o întâlnire cu premierul Cameron, care vizitează și România înaintea acestui Consiliu", a precizat premierul.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ