Dan Barna: ”Dacă miercuri negocierile nu se deschid pe bune, vineri USR ar putea să propună propriul guvern

| 13 oct, 19:31

USR va propune "categoric" un cabinet propriu în cazul în care la întâlnirea de miercuri a preşedinţilor partidelor care au fost în coaliţie nu se deschid negocierile "pe bune", a declarat marți seară, la TVR, vicepreşedintele formațiunii politice, Dan Barna.

Întrebat când vede finalizate negocierile, Dan Barna a răspuns: "Depinde foarte mult de ce se va întâmpla în dialogul preşedinţilor de mâine după-amiază. Pentru că dacă se deschid negocierile, pe bune ca să spun, pe-adevărat, probabil la începutul săptămânii viitoare, luni, marţi, s-ar putea să avem o concluzie”.

”Dacă mâine se spune doar 'nu discutăm, am venit doar să vă spunem că nu vrem să avem niciun fel de dialog', lucrurile s-ar putea să se rezolve chiar mai repede", a declarat Dan Barna.

Întrebat dacă USR va trece la elaborarea unui cabinet propriu, Dan Barna a răspuns: "Categoric, care s-ar putea să fie pe vineri sau, cel mai târziu, luni".

 

Tag-uri: Dan Barna
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ