Dan Diaconescu: OTV va emite de la Vatican

| 08 oct, 2013

Dan Diaconescu a declarat că a obţinut deja licenţă în Italia şi că îşi propune să relanseze postul OTV în jurul datei de 15 octombrie, scrie paginademedia.ro.

Despre sediul televiziunii, Dan Diaconescu spune că "este chiar într-o clădire a Vaticanului. Este un fel de biserică, iar la parterul acestei biserici avem noi 500 de mp. Nu-ți închipui că este un spațiu prea mare. Este cam cât aveam înainte în garsoniera din Piața Romană. Oricum, din Italia va fi realizată doar emisiunea mea. În București, în studiourile din Preciziei, va fi un punct de lucru al OTV".

De asemenea, jurnalistul a declarat că a semnat deja cu "firme mici" de cablu pentru redifuzare.

În urmă cu câteva luni, Dan Diaconescu a depus o plângere penală pentru abuz în serviciu împotriva unor actuali şi foşti membri ai Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA), privind deciziile luate de instituţie de înjumătăţire a licenţei audiovizuale, în 2012, respectiv de retragere a licenţei audiovizuale, în 2013.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
09 oct, 2013
Ery
Precizare
De la Vatican Diaconescu OTV va emite din camera de pe scaunul unde papii sunt verificaţi dacă sunt bărbaţi.
09 oct, 2013
Florin
Datoriile lui DDD
De smecher a fost de mic si a invatat bine de la Voiculescu restul. Lovitura de imagine" DD transmite d ela Vatican... cat prostie ca si gazetar sa dai o asa stire. Postul local de TV italian - cum il cheama - va transmite la 27 de televizoare dintr-un parter de cladire din apropierea unei alte cladiri din Europa. Atat si nimic mai mult. Sunt mii de romani care "sunt vizionati" zilnic de mai multi oameni pe net decat acest tepar si profitor de zile mari. Atata timp cat acest mic "om din televizor" pentru ca el nu a fost, nu este si nu va fi niciodata om de televiziune isi bate joc de tot "poporul" avand datorii de zeci de milioane de euro si el umbland cu Rolls-ul, avionul si elicopterul nu este "executat fiscal" de catre statul roman se poate spune ca a fost "lasat si este in continuare" sa se tarasca ca un sarpe prin viata romanilor ca sa " suplimenteze " randurile deputailor si masinariilor politice de pe toate partile. El Jiji si altii care "sug" de 25 de ani de pe acest popor si au fost promovati acolo unde trebuiau sa fie oameni care au avut mai multa vacanta decat acestia scoala, suntem ceea ce vedeti la televizor: o natie fara popor, o sleahta de profitori, o tara fara conducatori si cu un program de "guvernare-furt si indoctrinare" fara viitor! Doar o greva fiscala totala care sa duca la "executarea tuturor datoriilor "oamenilor de afaceri... zerourilor din afaceri" care isi bat joc de tot si fac burtile cat curtile . Ex: Jiji a furat si inselat statul cu 700,000 euro acum 20 de ani, a "ajuns cel mai bogat om din romania la 3 miliarde de euro" instanta trebuia sa-i confiste " si tot uzufructul fraudei !!!" evaluatori de doi lei ce sunt, iar acum "il despagubesc cu 800,000 euro ..." tara de nemernici pe care numai "bataia la talpi" i-ar mai face sa stea in loc cateva zile.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ