Dăncilă: Am vorbit cu Paul Stănescu. Dl. vicepremier nu vrea să-și dea demisia

| 26 noi, 15:06

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, luni, că a avut o discuție cu vicepremierul Paul Stănescu, căruia PSD i-a retras sprijinul politic, iar acesta i-a spus că nu vrea să-și dea demisia.

Dăncilă a precizat că nu a discutat cu președintele Klaus Iohannis pe acest subiect. Premierul a spus că a manifestat deschidere de câte ori șeful statului a vrut să discute cu ea. 

La rândul său, Liviu Dragnea a spus că demisia lui Paul Stănescu „e problema lui, nu mă interesează”. „Nu mai vreau să comentez acest subiect, îl faceti mult prea important față de cât este”, a precizat el. 

În privința lui Lucian Șova, ministrul demisionar al Transporturilor, dar pentru care Iohannis nu a semnat decretul de revocare, Dragnea a spus că e normal ca acesta să-și continue activitatea. „Omul și-a dat demisia, dar, nefiind decret de revocare, e în continuare ministru și nu e un om iresponsabil, deci își continua activitatea. Nu poate fi ministerul blocat. Ceea ce face domnul Șova face foarte bine”, a spus șeful PSD.

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ