Dăncilă: "Cei care lezează partidul vor fi sancţionaţi. Eu voi fi candidatul PSD la prezidenţiale"

| 23 iul, 18:12

Viorica Dăncilă, preşedintele PSD, a făcut declaraţii după ce a fost validată de BPN pentru a fi candidatul PSD la prezidențiale.

Premierul României a precizat că dizidenţii din PSD, cei care vor leza imaginea partidului, vor fi sancţionaţi.

"Cred că este pentru prima oară când în cazul unui CEx fiecare membru şi-a exprimat părerea în legătura cu viitoarea campanie electorală şi cu susţinerea la viitoarele alegeri. Colegii au propus adoptarea unei rezoluţii, şi anume faptul că intrând în logica campaniei este important ca opiniile noastre să fie puse în cazul forurilor statutare, iar cei care vor ieşi în spaţiul public cu opinii care să lezeze imaginea candidatului să fie sancţionaţi în cadrul partidului. trebuie ca în această luptă să dăm dovadă de determinare şi de unitate. Sunt convinsă că fiecare coleg al PSD la nivel judeţean va fi fiecare implicat, că PSD are puterea să câştige aceste alegeri, că organizarea de care va da dovadă va fi un pas în câştigarea alegerilor prezidenţiale", a spus Viorica Dăncilă, care a adăugat că Pleşoianu a primit şi el un vot, precum şi că Firea s-a retras din această cursă.

"În BPN, Pleşoianu a avut un vot, iar Gabreila Firea s-a retras din această cursă şi a menţionat că pentru noi este foarte important să mergem uniţi la alegeri. Liviu Pleşoianu a avut aceeaşi persoană care l-a susţinut, Dumitru Buzatu, s-a votat pentru preşedintele partidului, pentru mine adică, să fiu candidatul la viitoarele alegeri prezidenţiale. Va fi o luptă grea, am încredere în puterea noastră de a ne mobiliza.

Cred că am şanse şi în faţa lui Iohannis. Pot fi preşedintele românilor. Este important ce fac pentru români. Cred că pentru prima dată în istoria acestei ţări putem avea un preşedinte femeie. Cetăţenii pot avea încredere că e timpul şi pentru o femeie la prezidenţiale", a spus Dăncilă.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ