Dăncilă: Vom aproba stimulente financiare pentru absolvenţii cu media 10 de la evaluarea naţională şi bacalaureat

| 12 iul, 14:51

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat joi că vor fi acordate stimulente financiare pentru absolvenţii care au obţinut media 10 atât la evaluarea naţională, cât şi la examenul de bacalaureat.

"Pentru că apreciem şi vrem să încurajăm performanţele şcolare, vom aproba astăzi stimulente financiare pentru absolvenţii care au obţinut media 10 atât la evaluarea naţională, cât şi la examenul naţional de bacalaureat", a declarat Dăncilă, la începutul şedinţei de Guvern.

Potrivit şefei Executivului, susţinerea copiilor şi a tinerilor cu performanţe şcolare este un obiectiv al politicilor educaţionale promovate de Guvern şi care este în acord cu programul de guvernare.

"Vreau să îi felicit pe toţi cei care au obţinut performanţe la evaluarea naţională, dar şi la examenul de bacalaureat şi să le doresc mult succes în continuare", a mai spus Dăncilă.

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ