Daniel Băluţă şi-a depus candidatura pentru un nou mandat de primar al Sectorului 4

| 19 apr, 16:56

Primarul Sectorului 4, Daniel Băluţă, şi-a depus, vineri, candidatura pentru un nou mandat, prilej cu care a declarat că îşi propune continuarea proiectelor strategice ale Capitalei, printre care se numără prelungirea liniei de metrou M2 până în comuna Berceni şi extinderea liniei M4, de la Gara de Nord până la Gara Progresul.

 

Un alt proiect prioritar pentru Băluţă, candidat al Alianţei electorale PSD - PNL, este refacerea Planşeului Unirii.
"Alături de partenerii noştri de alianţă, vom continua să ne ocupăm de proiectele strategice ale Bucureştiului. Vom continua să construim metrou - prelungirea liniei M2 până în comuna Berceni şi extinderea liniei M4, de la Gara de Nord până la Gara Progresul, vom reface din temelii Planşeul Unirii, vom încheia lucrările de construire la Maternitatea Sf. Ioan, la Spitalul de Chirurgie Dento-Alveolară şi la Centrul de Diagnostic, Tratament şi Cercetare a Tuberculozei, din cadrul Institutului Marius Nasta", a afirmat el, potrivit unui comunicat al Primăriei Sectorului 4 transmis AGERPRES.
Primarul Sectorului 4 a menţionat că un alt proiect foarte important pentru dezvoltarea Bucureştiului ar fi construcţia unui aeroport internaţional în zona de sud.

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ