Daniel Buda: EMIL BOC este candidatul PNL la Primăria Cluj-Napoca, restul sunt speculaţii

| 31 aug, 13:11

Copreşedintele PNL Cluj, Daniel Buda, a reafirmat că Emil Boc este şi va rămâne candidatul partidului la alegerile pentru Primăria Cluj-Napoca cu cele mai mari şanse de a câştiga. Liderul liberal a catalogat drept speculaţii informaţiile potrivit cărora Emil Boc ar putea să se răzgândească şi să decidă să candideze din partea Partidului Mişcarea Populară, potrivit Agerpres.

'Emil Boc şi-a depus candidatura conform procedurilor interne, domnia sa este candidatul PNL la primăria municipiului Cluj-Napoca. Cererea a fost făcută în termenul stabilit de partid, potrivit procedurilor interne. Noi discutăm tot timpul. Şi acum mă duc la dânsul la primărie. Restul discuţiilor în această privinţă, la eventuale candidaturi în altă parte, sunt simple speculaţii în faţa unei intenţii ferme de a candida din partea PNL. Nu am niciun fel de emoţie şi de reţinere că PNL nu-l va desemna ca şi candidat pentru Primăria Municipiului Cluj-Napoca', a declarat Daniel Buda.

El a subliniat faptul că nu are emoţii nici în ceea ce priveşte desemnarea lui Emil Boc în urma analizei interne din PNL a candidaturilor, deoarece realizările sale şi locul pe care îl deţine în sondaje sunt argumente puternice în favoarea sa.

'Mai există încă o persoană, Mihai Seplecan, dar există la nivelul partidului stipulat că primarii în funcţie au prima opţiune de a candida, ori aici pe valorile interne pe care le avem, domnul Boc are o cotă de încrede de peste 70 la sută, iar din punct de vedere al intenţiei de vot - 65 la sută', mai spus Buda.

Liderul liberal clujean a mai spus că la toate acestea se adaugă şi faptul că oraşul Cluj-Napoca şi-a câştigat în ultimii ani reputaţia unui loc cu un nivel de trai foarte ridicat.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ