DANIEL CONSTANTIN, noi dezvăluiri despre scandalul cu VOICULESCU: Sunt atacat, familia mea e ameninţată

| 11 mar, 22:29

Liderul PC, Daniel Constantin, a dezvaluit miercuri seara noi detalii despre scandalul cu Dan Voiculescu, acuzand ca familia sa a inceput sa primeasca amenintari.

"In ultimele luni s-au intamplat foarte multe lucruri, care cred ca trebuie expuse la un moment dat sau macar sa fie finalizate printr-o concluzie pe care eu am tras-o.

Am spus ca relatia este ireconciliabila in acest moment, nu neaparat din cauza faptului ca s-a pornit o campanie mediatica impotriva mea, de la 1 ianuarie, chiar din prima zi a acestui an, dar am luat aceasta decizie pentru a exprima aceasta situatie pentru ca s-a trecut, din pacate, la foarte multe atacuri, daca vreti chiar amenintari in plan personal si nu neaparat asupra mea, ci asupra familiei. Sigur ca ii datorez foarte multe lucruri domnului Voiculescu, dar nu cred ca trebuie sa fiu, acum, intr-o situatie, nedreapta din punctul meu de vedere, care merg pana la amenintari in plan personal. Cred ca toate lucrurile trebuie sa aiba o limita!", a declarat Daniel Constantin, invitat la TVR.

Citeşte şi: Daniel Constantin: nu mai există cale de împăcare cu Dan Voiculescu

Acesta a mai declarat ca ruptura intre el si Dan Voiculescu a inceput in momentul in care a refuzat sa se implice in dosarul ICA, in care fondatorul PC a fost in cele din urma condamnat la zece ani de inchisoare. "Am avut discutia vizavi despre ceea ce se intampla in acel dosar, n-as spune provocata de domnia sa, ci am simtit nevoia sa spun ca nu voi interveni niciodata in acel dosar. Am avut senzatia ca dansul a inteles, chiar daca alti membri ai familiei sale probabil ca nu au inteles, de aceea, pana in momentul in care s-a intamplat condamnarea din august 2014, nu am avut niciun fel de conflict. Sigur ca dupa aceea condamnare am avut semnale ca exista o suparare si ca va incepe un atac, la un moment dat. Imediat dupa 16 noiembrie, cand au inceput atacurile, atacurile pentru schimbarea mea de la conducerea PC.

Cred ca acolo (la Antena 3 n.r.), la un post de televiziune patronat de domnul Voiculescu sau de familia domniei sale, evident o persoana din conducerea acelei trust a pornit, la un moment dat, o campanie de presa, cu care n-am nicio problema, dar este evident cand se pun titluri de genul 'Daniel Constantin a bagat 12 oameni nevinovati in puscarie'", a conchis liderul PC.

Dupa condamnarea la inchisoare a lui Dan Voiculescu in dosarul ICA, fondatorul PC, Daniel Constantin a fost de mai multe ori atacat din interiorul partidului. Presedintele PC a intrat in dizgratie dupa ce a respins ideea unei a treia suspendari a lui Traian Basescu, propunere lansata de Dan Voiculescu, dar mai ales pentru ca a refuzat, in calitate de ministru al Agriculturii, sa sustina in instanta ca in dosarul ICA nu a existat niciun prejudiciu.

Citeşte şi: Conservatorii lui Daniel Constantin vor să fuzioneze cu Tăriceanu. Când ar urma să bată palma cele două partide

La inceputul anului, europarlamentarul PC Maria Grapini i-a adresat o scrisoare lui Daniel Constantin in care l-a acuzat de lipsa de activitate. "Au inceput sa plece oameni din partid la nivel de baza, dar se discuta si despre plecarea unor parlamentari. Nu puteti sa va faceti ca nu vedeti ca este o situatie de criza in partid", i-a transmis aceasta sefului sau de partid.

In contextul in care PNL a anuntat ca intentioneaza sa il demita pe Calin Popescu Tariceanu din fruntea Senatului si se pregateste sa demita Guvernul prin motiune de cenzura, prim-vicepresedintele PC Cristian Popescu Piedone, vicepresedintele Cristiana Anghel si europarlamentarul Maria Grapini au demisionat din functiile de conducere detinute, dar au ramas in partid, sustinand ca isi doresc sa isi pastreze libertatea de exprimare in public.

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ