Daniel Fenechiu este noul lider al deputaţilor PP-DD

| 13 mai, 2013

Deputatul Daniel Fenechiu este noul lider al grupului parlamentar PP-DD din Camera Deputaţilor, după excluderea fostului lider Radu Popa din partid, a anunţat, luni, Dan Diaconescu.

Daniel Fenechiu l-a înlocuit pe Radu Popa din poziţia de lider de grup, după ce acesta a fost exclus din partid pe motiv că ar fi negociat în interes personal cu PSD.  Dan Diaconescu a anunţat şi că partidul său nu va face nicio alianţă cu USL şi că parlamentarii formaţiunii nu au avut niciodată intenţia de a părăsi partidul.

"Radu Popa vroia ca PP-DD să se alieze cu USL. Pentru mine, Dan Diaconescu, este exclusă această variantă. Cât trăieşte Dan Diaconescu, acest partid nu va face niciun fel de alianţă cu vreunul din partidele ciocoieşti", a afirmat Diaconescu.

Preşedintele PP-DD a mai spus că parlamentarii săi nu au avut niciodată niciun gând de plecare. "Radu Popa îi ruga în numele lui Victor Ponta şi altor lideri politici să plece că vine şi el după aceea când vor atinge numărul de 20 de persoane, aveau şi un termen limită, data de 25 mai, în încercarea de a înfiinţa un grup parlamentar independent care să susţină coabitarea Ponta - Băsescu. Un grup care să asigure PSD majoritatea atunci când PSD vroia să fugă de lângă PNL", a susţinut Diaconescu.

Biroul Naţional de Coordonare al PP-DD a hotărât, vineri, să-l excludă din partid pe prim-vicepreşedintele formaţiunii, Radu Popa, care era şi liderul de grup din Camera Deputaţilor.

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ