Dar cu EBA cu rămâne, domnule Preda?

| 27 aug, 2013

Nu de puține ori s-a auzit în ultima vreme propunerea ca aleșilor nației să li se facă evaluarea psihiatrică înainte de admiterea în Parlamentul României. Privind ultimele evoluții, dar mai ales prestația lui Cristian Preda, putem considera necesară și testarea în domeniul ORL. Pasămite europarlamentarul PDL pare să sufere de ceea ce am putea considera un sindrom de surdomutitate selectivă combinată cu tunneling view.

Precum în binecunoscuta reprezentare a celebrelor maimuțici de sorginte asiatică, distinsul liberal-democrat nu vede, nu aude și nu vorbește decât spre anumite subiecte și anume cele care-i convin politic. În mod similar, am putea spune, s-a manifestat și Cristian Preda când a postat pe blogul personal următoarea tiradă, pe cât de principială pe atât de incompletă: "După căutări îndelungi, PNL a găsit formula magică pentru Transporturi. Întrucât Ponta a refuzat să înlocuiască un client DNA cu un alt client DNA, peneliştii din secta Antonescu au găsit soluţia miraculoasă: soţia unui baron PNL. ” După cum se vede, un atac pe principii la ”nepotismul” din PNL, prin care se dorește a se acredita ideea că doar soția unui baron e mai tare decât un corupt.

Se spune că sub un anumit nivel de inteligență, anumite viețuitoare uită instantaneu tot ce le iese din raza vizuală. Pesemne că acest scurtcircuit se petrece și în memoria europarlamentarului care uită că nu poți să vorbești despre nepotism în România, la niciun nivel, când alergi cu cercul în ograda politică a unui președinte care și-a trimis odrasla la Parlamentul European, în cel mai odios și compromițător mod cu putință, în văzul lumii.

Să-i reamintim, deci, lui Cristian Preda să privească mai întâi spre dreapta sa, să audă și să vorbească și despre acest caz rămas antologic, în care datorită propulsării ordonate de sus a ”independentei” EBA, PDL a pierdut atunci cam 5% procente, inclusiv în circumscripții în care acest detaliu i-a dezavantajat clar pe liberal-democrați. Comparativ, maimuțica principială care nu vede, nu aude și nu vorbește decât despre cei care strică pasențele politice ale lui Traian Băsescu, se declară zgâriată pe retină de Ramona Mănescu, a cărei vină exclusivă este de a fi soția liberalului Rareș Mănescu.

O perspectivă curat murdară, putem spune, dacă nu ar fi de-a dreptul sexistă, cam la același nivel la care liberal-democratul Alin Popoviciu propunea recent organizarea unui concurs de Miss Parlament. Adică la genunchiul broaștei. Acesta este de altfel și nivelul general la care ”dreptacii” populari, care și-au asumat deschis statusul de nepoței ai președintelui și-au propus într-un cumplit acces declamativ de factură interbelică să ”salveze țara de dezastru”.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

6 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
04 sep, 2013
Nichita
Madam Bran,EBA a ajuns parlamentar in urma unor alegeri iar Maneasca a fost NUMITA! Mai explic odata?
27 aug, 2013
Administrator
Precizare
Pentru mai buna înţelegere a comentariilor postate la articole, precizăm că harnicii comentatori Impiegat, Obiectiv şi Cantautor transmit de la acelaşi IP, adică sunt una şi aceeaşi persoană.
27 aug, 2013
cantautor
precizare la precizare administrator:
Pentru mai buna înţelegere a comentariilor postate la articole, precizăm că harnicul comentator"esticretinsitetratez" este una şi aceeaşi persoană cu "administatorul"...
De fapt este o dedublare a aceleiasi personalitati:
-unul modereaza civilizat;
-celalalt jigneste,refulandu-si astfel frustrarile muncii depuse...
27 aug, 2013
cantauror
a trecut un an de guvernare...
nimic ca perspective...
am trecut la jigniri...din cei sapte ani lipsa de acasa...
"maimutica"....?
parintii tai ce zic,sunt de acord?
27 aug, 2013
esticretindecitetratez
:)))
Cum este posibil să fii atât de prost? Pe tine chiar nu te doare ? Dă și tu o căutare pe Google images după three monkeys, deșteptule. E un laitmotiv cultural... http://forums.newspeakdictionary.com/img/see_hear_speak_1.jpg
27 aug, 2013
Ferenczy Stefan
precizare
Poate nimic pentru voi, dragă postac portocaliu. Noroc că nu firmele de palat și afacerile de partid influențează indicatorii macroeconomici.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ