Darius Vâlcov, primele declaraţii despre acuzaţii şi stenograme

| 16 mar, 22:31

Ministrul demisionar al Finantelor Darius Valcov a declarat luni la Antena 3 ca acuzatiile aduse de DNA il pun intr-o situatie foarte neplacuta. El a refuzat sa faca o legatura intre elaborarea si lansarea Codului Fiscal si actiunea DNA impotriva sa, desi chiar colegi de-ai sai de partid au insinuat ca ar exista o legatura intre cele doua evenimente.

"Nu pot sa spun eu acest lucru si nu ar fi corect ca eu sa intru in acest subiect", a spus Valcov.

"Din ce mi-a fost mie prezentat este vorba de un denunt si astept sa vad si eu cum va evolua", a explicat Valcov despre dosarul sau.

In ceea ce priveste stenogramele din cimitir in care se vorbea despre pungi pline cu bani, Valcov sustine ca acestea sunt sub demnitatea unui ministru si ca nu doreste nici macar sa le comenteze.

"Sunt niste lucruri prea jos. Eu as vrea sa multumesc si televiziunilor si oamenilor care nu au dat crezare acestor lucruri. Este sub demnitatea de minsitru sa cobori sa comentezi astfel de lucruri. Timpul sa demonstreze care este situatia de fapt. De o data vrei sa schimbi ceva, vrei sa

Cei apropiati stiu ce fel de om sunt. Trebuie sa aiba incredere ca eu sunt cel pe care l-au cunoscut. Daca va fi cazul sa fiu inculpat va fi o ocazie sa imi demonstrez nevinovatia. Mi-am facut un tel sa imi apar onoarea sa imi apar profesionalismul si corectitudinea", a mai declarat Valcov la Antena 3.

 

Citeşte şi:  Darius Vâlcov a DEMISIONAT. Victor Ponta: Acum trebuie să găsesc un kamikaze, nu ştiu cine mai vrea

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
17 mar, 07:32
Alexandru Valeriu Pantelimon
Denuntul unui basist nu are nici-un fel de credibilitate pentru ca toti sunt clone ale sceleratului ,evident mai putin corupti decat seful lor ,care si in acest domeniu este campion (diversionist , spagar ,tupeist ,imoral ).

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ