De ce trebuie Crin să-l lase din brațe pe SRS

| 18 mai, 2013

Cu toate că unii s-ar fi așteptat ca scuzele formale prezentate de Sorin Roșca Stănescu și batista pe țambal vânturată de Crin Antonescu să readucă pacea în USL, lucrurile sunt departe de a fi reintrat în normal.

De ce vor PSD și Victor Ponta capul lui Roșca Stănescu?  Cu siguranță nu pentru jignirile pe care le-a proferat în spațiul public. Fiindcă până la urmă Sorin Roșca Stănescu este un personaj secundar, o voce izolată în cadrul USL. Ceea ce nu poate însă trece cu vederea PSD-ul condus de Victor Ponta este faptul că Roșca Stănescu și-a construit ascensiunea politică pe seama influenței pe care o are în calitate de consilier al lui Crin Antonescu și pe care pretinde să o aibă chiar și asupra lui Victor Ponta.

Informațiile apărute în spațiul media cu privire la încercarea lui Sorin Roșca Stănescu de a interveni la Guvern în favoarea lui Dan Diaconescu sunt mai mult decât grăitoare. Roșca Stănescu a încercat să facă pe intermediarul pentru domnul Dan, fără să-i pese că se joacă cu soarta a mii de oameni și că traficul de infuență este o infracțiune. Așadar, problema lui Roșca Stănescu nu este că are gura mare, ci că este un factor de corupție care se erijează într-un păpușar ce împarte funcții și zone de influență.

Recentul scandal din USL pune capăt oricăror speculații cu privire la influența pe care Sănescu ar avea-o asupra Guvernului. Crin Antonescu ar trebui însă să fie mult mai atent. Dacă va continua să îl țină în brațe pe Sorin Roșca Stănescu, s-ar putea trezi peste noapte că este implicat în cine știe ce afacere dubioasă și că, în loc de marș triumfal spre Palatul Cotroceni, o să înceapă să facă vizite periodice pe la Parchet.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ