De Moş Nicolae ne vom alege noul Parlament: Alegerile parlamentare vor avea loc pe 6 decembrie

| 03 sep, 10:54

Autoritatea Electorală Permanentă a pregătit un plan de hotărâri de Guvern printre care se prevede şi organizarea alegerilor parlamentare în data de 6 decembrie, ziua în care îl sărbătorim şi pe Sfântul Nicolae.

Una dintre hotărâri stabileşte data alegerilor parlamentari din România, 6 decembrie. Acestea ar fi trebuit să aibă loc în această toamnă, însă scrutinul a fost amânat din cauza pandemiei de coronavirus.

Alegerile locale ar fi trebuit să se desfăşoare în luna iunie, însă vor avea loc pe 27 septembrie.

Citeşte şi ALEGERI PARLAMENTARE 2020. Un sondaj electoral indică o scădere semnificativă pentru PSD

"Da, aşa cum aţi văzut, alegerile parlamentare pentru Senat, Camera Deputaţilor, vor fi organizate în data de 6 decembrie. Vorbim în acest momente de un pachet de hotârâri de guvern prin care vom adopta, în primul rând, data alegerilor, în cel de-al doilea rând, calendarul pentru acest proces electoral şi hotărâre privind alocarea sumelor necesare bugetului alegerilor parlamentare, cât şi măsuri care vor fi luate pentru organizarea procesului electoral în condiţii bune", a declarat preşedintele Autorităţii Electorale Permanente, Constantin Florin Mituleţu-Buică, potrivit Antena3.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ