Decizie DEFINITIVĂ: Românul judecat pentru trafic de droguri în Malaezia a primit pedeapsa cu MOARTEA

| 26 ian, 11:29

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) informează că marți a fost judecat recursul în cazul cetățeanului român condamnat la pedeapsa capitală în Malaysia pentru trafic de droguri și Curtea Federală de Justiție din această țară a confirmat pedeapsa capitală printr-o decizie definitivă, fiind epuizate astfel toate căile interne de atac în acest caz.

"Eu vorbesc cu alţi preşedinţi şi mă rog de ei să intervenim doar, doar să găsim o soluţie", spunea preşedintele Klaus Iohannis, în Italia, întrebat fiind cum se implică statul român în cazul lui Ionuţ Gologan, românul condamnat la moarte în Malaezia.

Citește și:  Gigi Becali, gest incredibil pentru românul condamnat la moarte în Malaezia

Ionuţ Alexandru Gologan, românul condamnat la moarte în Malaezia este din comuna Telega (Prahova), iar pe 16 octombrie 2013 a plecat apoi în Germania, unde a fost racolat de traficanţi de droguri. A ajuns în Malaezia. În bagajele tânărului, care lucra ca şofer cu jumătate de normă, au fost descoperite, pe 26 iunie 2012, pe aeroportul internaţional din Kuala Lumpur, 1.494 de grame de metamfetamină.

Citește și: BĂSESCU, atac dur la adresa lui IOHANNIS: „N-a mişcat nimic”

Tânărul provine dintr-o familie dezbinată, fiind crescut de tată şi bunică, după ce mama lui a plecat în urmă cu mai mulţi ani.

Curtea de Apel din Putrajaya a judecat, pe 16 februarie, apelul introdus de Ionuţ Alexandru Gologan, arestat pentru trafic de droguri şi condamnat la pedeapsa capitală în primă instanţă, pe 16 octombrie 2013, şi a decis respingerea apelului şi menţinerea sentinţei primei instanţe.

În urma acestei decizii, avocatul românului a introdus, în regim de urgenţă, cererea de recurs la o instanţă superioară, respectiv Curtea Federală de Justiţie a Malaysiei, în prezent fiind aşteptată decizia autorităţilor judiciare malaysiene privind stabilirea termenului de judecată, a precizat MAE, subliniind că cetăţeanul român a fost reprezentat de avocatul ales, iar la şedinţa de judecată a asistat şi un reprezentant al Ambasadei României în Malaezia.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
26 ian, 15:35
Dan Slugarescu
pe surse,am auzit ca acest tanar este nascut in acelasi localitate cu secretarul fost de stat,politolog,consilier,sociolog,lector,membru in asociatii...........renumitul Mirel Palada..daca se confirma,e pacat ,Palada avea ceva putere...a luat si casa de la RAPPS
26 ian, 14:56
Simona
Cautam colaboratori
Cautam URGENT dezvoltatori afacere online pentru PUBLICARE ANUNTURI
Ce oferim:
-instruire gratuita sub forma unor lectii trimise prin email
-scrisoare de recomandare
-posibilitatea de a lucra comod la domiciliu pe calculator in functie de disponibilitate (part-time/full time)
-contract legal de comision
-plata se calculeaza in functie de implicare si realizari.
Cerinte:
-cunostinte minime PC;
-timp la dispozitie 2-3 ore pe zi
-calculator si conexiune internet;
-seriozitate, abilitate, rabdare si persevrenta.
Nu este necesara experienta.
Veti trece mai intai prin instruire apoi daca doriti, o sa incepeti sa lucrati cu noi.
Acest proiect vizeaza piata americana a cartilor electronice.
Pentru informatii trimiteti textul ,,info’’ la adresa de e-mail: [email protected]
Oferim si solicitam seriozitate!
In caz ca nu primiti o lectie din probleme tehnice va rog sa ma anuntati!
Raspunsul la informatiile solicitate o sa-l primiti in maxim 24ore.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ