DECRET PREZIDENŢIAL. Cine se găseşte pe lista "luptătorilor pentru Victoria Revoluţiei din Decembrie 1989"

| 01 mar, 10:11

Președintele Klaus Iohannis a semnat luni decretul de conferire a titlului de "Luptător pentru Victoria Revoluției Române din Decembrie 1989 - Luptător cu Rol Determinant" pentru aproape 1.700 de persoane.

"Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat decretul privind conferirea titlului de 'Luptator pentru Victoria Revoluţiei Române din Decembrie 1989 - Luptător cu Rol 
Determinant'" pentru 1.667 de persoane, se arată într-un comunicat al Administrației Prezidențiale, însoțit de o anexă în care se regăsesc numele celor care au primit acest titlu. 

Pe lista de nume dată publicităţii de către Administraţia Prezidenţială se numără deputații Bogdan Niculescu-Duvăz, Eugen Nicolicea, Petru Movilă și Niculae Mircovici, președintele de onoare al echipei de fotbal "Steaua", Helmuth Duckadam, fostul deputat FSN în legislatura 1990-1992 Cazimir-Benedict Ionescu și scriitorul Valentin Hossu-Longin.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ