Defecțiune majoră a rachetei Soyuz după decolare. La un pas de catastrofă

| 15 oct, 18:47

O racheta Soyuz a suferit o defecțiune majoră după lansarea din Kazahstan, iar cei doi cosmonauți aflați la bord au efectuat o aterizare de urgență.

O racheta Soyuz cu doi oameni la bord, care a decolat joi de pe cosmodromul Baikonur din Kazahstan, a suferit o defecțiune la doar 119 secunde după lansare.

Potrivit informațiilor NASA, problemele au apărut la propulsoarele rachetei, care s-au oprit. Echipajul a avut doar câteva secunde pentru a decide decuplarea capsulei, în vederea unei aterizări de urgență.

Racheta Soyuz transporta echipajul și o încărcătură de provizii și echipament, inclusiv o bio-imprimantă 3D, spre Stația Spațială Internațională.

Mai multe elicoptere au plecat în căutarea celor doi cosmonauți aflați la bord, rusul Alexei Ovchinin și americanul Nick Hague, care sunt în viață, potrivit ultimelor informații.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ