Defecţiune la reactorul 1 de la Cernavodă

| 10 iun, 09:02

Societatea Nationala Nuclearelectrica S.A. (“SNN”) informeaza ca in dimineata zilei de 10 iunie 2015, Unitatea 1 a CNE Cernavoda a fost deconectata in mod controlat de la Sistemul Energetic National pentru efectuarea unor lucrari de remediere a unor defectiuni punctuale in partea de evacuare a puterii electrice.

Aceasta interventie se va efectua cu reactorul la putere si nu va afecta securitatea nucleara a reactorului, a personalului de exploatare, a populaţiei şi a mediului inconjurator, sustine Daniela Lulache, directorul Nuclearelectrica.

Reconectarea la Sistemul Energetic National a Unitatii 1 a CNE Cernavoda se va realiza dupa finalizarea lucrarilor de remediere si efectuarea testelor in conformitate cu procedurile centralei.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
10 iun, 09:44
IONUT
oferta munca!!!!
Cautam colaboratori seriosi! Ofertă speciala pentru cei care vor să faca bani in timpul liber sau full-time. Vei lucra intr-o echipa cu experientă, iar rezultatele sunt deja dovedite. Te vei convinge imediat ca ai facut cea mai buna alegere! Pentru mai multe detalii,trimite cuvantul PROIECT la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ