DELIA, avertisment dur din partea medicilor: Ar putea rămâne fără voce

| 09 iul, 23:05

Solista e pe val cu videoclipul “Da, mamă!”, care i-a adus, în doar două săptămâni, peste şapte milioane de vizualizări pe internet. Urmare a acestui succes ameţitor, Delia este tot mai solicitată la concerte şi există marele risc de a rămâne fără voce chiar pe 17 iulie, când va cânta în deschiderea show-ului susţinut de Robbie Williams, la Bucureşti, scrie click.ro.

Apropiaţii solistei au declarat pentru Click! că Delia ar fi fost diagnosticată cu noduli pe corzile vocale: “În urma unui control, medicii i-au spus Deliei că are noduli pe corzile vocale, dar ea e obligată să muncească. Filmează de zor la Bucureşti, la audiţiile pentru “X Factor” (Antena 1), iar când nu are concerte în cluburi, unde clienţii fumează ca turcii, se află la repetiţii. Este ca un titirez şi mereu pe drumuri, însă ar trebui să-şi protejeze vocea”.

Contactat de reporterii Click!, medicul primar ORL Ioniţă Tulica îi dă câteva sfaturi, ca să nu rămână fără voce: “Nu este de glumit!E o zonă internă, căreia trebuie să-i acordăm mare atenţie, mai cu seamă atunci când este vorba de un solist, care îşi solicită în mod repetat gâtul. Trebuie să nu-şi  forţeze vocea, să nu bea rece, să excludă tutunul. În funcţie de amploarea leziunii, pacientul are nevoie de o perioadă de repaus, e indicată o pauză vocală de câteva zile, chiar şi vorbitul este exclus. Aceşti noduli, în funcţie de amploarea lor, se pot vindeca cu tratament sau cu o intervenţie chirurgicală”.

Delia are însă multe concerte vara asta  şi trebuie să le onoreze, căci deja a semnat contractele. În plus, este euforică, de când a aflat că va cânta la concertul lui Robbie Williams: “Pentru mine, Robbie Williams e un reper. Cine nu a suferit pe «Come Undone», cine nu ştie toate cuvintele din «Angels», cine nu a dansat până în zori pe «Feel»? Sunt fana lui, e o persoană creativă şi versatilă”, a spus ea.

 

Citeşte şi: DELIA a rupt tăcerea şi a divulgat SECRETUL din spatele piesei "Da, mamă!"

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
10 iul, 07:53
Florin
Nou si special!
Un sistem testat pentru a castiga bani! Este cazul sa incetezi sa mai cauti alte oferte nesigure si neserioase! Acum si aici ai gasit exact ceea ce iti trebuie: un sistem testat, sigur, simplu si eficient prin care si tu sa castigi bani in timpul liber. Te astept sa ceri mai multe detalii la adresa mea de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ